Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfffff

Co sie mojej mamie porobiło ? :/

Polecane posty

Gość asdfffff

Odkąd mam problemy z ciaza i przez to musze lezec 24h to poprosila, zebym wraz z mezem sie do niej wprowadzila (mieszkalismy u tesciowej) i twierdziła, ze nam bardzo pomoze bo nic nie bede miala na glowie (pranie, sprzątanie, gotowanie) zebym mogla spokojnie donosic ciaze do konca. A teraz wielki zwrot akcji, nie gotuje, nie pierze ani nic. Mąz wraca z pracy a tu zero obiadu, a mnie sie az cos robi ze ma chodzic glodny caly dzien. Tesciowa wczesniej nam w tym pomagala i wyreczala mnie w tym. a tu dosc, ze musze zaczac zapierniczac to jeszcze kupa nerwow :/// mam znowu wracac do tesciowej?? Mama twierdzi, ze nie bedzie skakala wokol mojego meza ale co ona uwaza ze on jesc niepotrzebuje??

Gość asdfffff
Zaznaczam ze moja mama cale zycie nie pracowala

Gość asdfffff
????????

Gość kompleks małego
kup mamie wibrator

Gość Wracajcie do teściowej
a jak Twoja matak tego nie rozumie to trudno.Chyba wazniesze jest dla Ciebie teraz dziecko niż dobre stosunki z matka.Takie nerwy nie wpływaja korzystnie na twój stan.

Gość wrednamalpa
wróć do teściowej jeśli masz taką możliwość

Wróć do teściowej. Tylko powiedz jej prawdę - że matka Ci obiecała i nie dotrzymała słowa... Na pewno podziała. I koniecznie przeproś za zamieszanie.