Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coreczka.......17......

jestem corka mlodej Mamy.

Polecane posty

mama urodzila mnie Kiedy miala 18 lat. Wziela szybki slub z tata I chodzila dalej do liceum. Potem poszla do pracy w biurze , tata pracowal, duzo zajmowala sie mna babcia, pozniej poszlam do przedszkola. Tata wyjechal za granice pracowac , rozeszli sie na kilka lat, bylo Bardzo ciezko ale zawsze czulam sie Bardzo kochana przez rodzicow jak I dziadkow. Starali sie Bardzo zeby niczego mi nie brakowalo. Przez jakis czas mieli nowych partnerow. Kilka lat temu wrocili do siebie, postanowili zawalczyc, wyjechalismy do anglii. W tej chwili oboje dobrze zarabiaja , kupili wlasny dom, jestesmy szczesliwi . Mam 17 lat. Pisze to zeby pokazac mlodym mamom ze chciec to moc- zawsze mozna zawalczyc o milosc I byt, nawet Jesli ma sie dziecko.. Powodzenia wszystkim mlodym mamom!

chce zauważyć jedna rzecz że twoi rodzice się zeszli kiedy było ich stać na to i na ciebie. taka jest prawda że trzeba mieć kasę aby móc ponieść konsekwencje seksu i nie wolno się pieprzyć z byle by się pieprzyć nie myśląc o konsekwencjach

nigdy nie odczulam biedy. Tata wysylal pieniadze, dzwonil do mnie, Przyjezdzal , nawet jak rozstal sie z mama. Bardzo mnie kochal I Kocha, mama tak samo pracowala . Zawsze mialam swietne warunki, mnostwo zabawek, wlasny pokoj , wycieczki I wakacje bo moi rodzice nie lamentowali tylko zakasali rekawy I pracowali! I o to wlasnie apeluje do innych mlodych rodzicow. Jesli macie dziecko w mlodym wieku, idzcie do pracy I skonczcie szkole, I nie pakujcie sie w drugie.

Gość wrednamalpa
ale nie powiesz mi że planowali cię w wieku 18 lat

to byla planowana 'wpadka'. Byli ze soba 4 lata , rodzice Mamy chcieli wyjechac na drugi koniec kraju, wiec moi rodzice zrobili mnie. I w sumie dobrze zrobili, ciesze sie z tego ze Jestem, ze rodzice sa razem szczesliwi, I z tego ze mam Bardzo kochajacych, cudownych dziadkow.

Gość nie pochwalam
posiadania dziecka w wieku 17-18 lat, jeśli się tak zdrazy to trudno, ale świadomie lepiej najpierw pokonczyć szkoły, studia, znaleźć prace by zapewnić dziecku jakiś byt. akurat w sytsuacji autorki się udało bo pomogli dziadkowie, bo rodzice byli razem, ale nie zawsze tak jest. życie to nie bajka. co jak trzeba rzucić szkołe bo babcie pracują i nie zajmą się wnukiem, co jak chlopak się ulotni na wieść o ciąży, co z pracą, utrzymaniem. nie zawsze jest tak, ze ma sie na kogo liczyć.

Gość Leviatan kurwaaaaaaaaaaaa
skoncz pierrdolić te swoje dyrdymały!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oczywiscie nie chodzi o to zeby pochwalac wczesne rodzicielstwo, poprostu Jesli juz sie stanie , nie nalezy zamykac sie w domu I produkowac dzieci tasmowo. Naprawde dziecku nic Nie bedzie Jesli mama nie bedzie se nim zajmowala 24/7. jak juz zdazy sie wpadka to pozniej nalezy sie pozadnie zzabezpieczyc, jak sie ma dwie rece I mozg I przedszkole to mozna spokojnie wyjsc na prosta, moi rodzice sa przykladem :)