Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołajkaaaaaaaaaaaaaaaa

Co na Mikołaja dla 1,5 roczniak???

Polecane posty

Proszę podajcie jakie macie pomysły na prezent mikołajkowy dla 1,5 rocznego dziecka? Chciałabym aby to było coś czym dziecko się zainteresuje. proszę o pomysły i ewentualnie linki. DZIĘKUJĘ

Gość mama julkii
chłopczyk czy dziewczynka??

Chłopczyk :-)

Gość osiołek matołek**
ja moemu kupię chyba wielką reklamówkę nawrzucam mnóstwo róznych rzeczy typu przybory kuchenne szczotki do włosów grzebienie, pokrywki, buty, wielkie majtki, pilota do telewizora, telefon kmórkowy i kilka kabli!! To bedzie najlepszy prezent na świcie i zajmie sie nim na pewno dłużej niz 5 minut!!

Gość mama julkii
myślalam ze powiesz dziewczynka to bym Ci cos doradzila i poweidziała co moja dostanie no ale dla chłopczyka to nie wiem aaaaa moze tablece do pisania? moja juz dostała, reszte typowo dla dziewczynki

Konik na biegunach - mój jeszcze go nie ma, wczoraj chodziliśmy po sklepie chcąc mu kupić coś pod choinkę i wyszliśmy z niczym :o więc na mikołaja konik a pod choinkę jeszcze będziemy czegoś szukać penie zakończy się na kolejnym aucie którym pobawi sie 5 minut, albo klockach duplo,

No tablicę i konika na biegunach już ma! Kurcze z tymi prezentami to zawsze kłopot. Chciałabym aby ta rzecz go ucieszyła i aby mógł się nią pobawić chociaż chwilkę, a nie tylko rzucić w kąt........

Gość roznie, zalezy
Moze wlasny stoli i krzeselko? Moja corka na pierwsze urodziny dostala taki motorek: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=2376565 Byla zachwycona. Teraz sie na nim buja ale za niedlugo mozna bedzie na nim jezdzic, po zdjeciu plozy. To jezdzik i bujak w jednym.

Gość Ale temat!
moj dostanie interaktywny stoliczek ma 14 miesiecy