Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRACUJĄCAMAMA33

dlaczego te co chciałayby zostać w domu z dzieckiem

Polecane posty

Gość PRACUJĄCAMAMA33

nie mogą sobie na to pozwolić , a te co siedzą marudzą że im nudno i chcą do ludzi?? to takie niesprawiedliwe:( byłam teraz 2 tyg na zwolnieniu lekarskim z powodu choroby i doceniłam dobrodziejstwo siedzenia matki w domu , miałam na bieżąco ugotowane , posprzątane , miałam czas na zabawe z dzieckiem, na wszystko, a tak wracam z pracy ok 17 -jestem padnięta , jeszcze kupa zaległosci w domu i jestem sfrustrowana bo nie wiem za co najpierw mam się wziąć, zazdroszcze Wam mamy siedzące w domu!!!

Gość osiołek matołek**
zawsze tak jest że doceniamy albo chcielibyśmy to czego w danym momencie nie możemy mieć, albo jak masz proste włosy to chciałabys mieć kręcone i na odwrót. Chociaz ja siedzę w domu to jakoś specjalnie do pracy mi sie nie spieszy, ale brakuje mi kontatu z ludxmi :)

Ja jestem na urlopie wychowawczym. Zajmuje się dzieckiem, domem i jeszcze studiuje zaocznie (jestem na ostatnim roku). Ogólnie nie nudzę się bo obowiązków jest wiele i nie ma czasu na nudy. Do pracy na razie nie wracam bo nie chcę oddać dziecka do żłobka czy mieć nianie :)