Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thjthjf

zamierzam zdradzic...

Polecane posty

Gość thjthjf

przespię sie z byłym..kocham go..a ten obecny mnie meczy...mieszkam z nim...

Gość kiki juju
ja też ,tylko nie chcę ,żeby mąż się dowiedział

Gość thjthjf
chce to zrobić, potrzebuje tego. to co nasz łączyło było wyjątkowe... zdradze za tydzien...gadamy ze soba..on dzwoni..prosi zebym wróciła..a ja go tak kocham...chce bliskości..chce to poczuc raz jeszce

Gość wrednamalpa
kobiety beż żadnych zasad, żal mi was

...a nie łatwiej zostawić byłego...? Po co tak ściemniać...? Przecież to ewidentna oznaka braku szacunku do tej drugiej osoby... a tak to dasz szansę i sobie i jemu na stworzenie czegoś nowego-lepszego. Jeśli już myślisz o zdradzaniu faceta, to dzieci z tego raczej nie będzie. Prędzej czy później i tak się rozstaniecie. A wiadomo - lepiej prędzej niż później. No i jeśli będziesz z nim szczera to zapamięta Cię jako tako... a nie jako tę zdzirę, która przyprawiała mu rogi. Wybacz mi wartościowanie, ale inaczej nie umiałam tego ująć.

Dyrektore- z facetami też tak jest :D Ale wiesz, sama jestem kobietą i dla mnie to nie jest wyobrażalne.. zawsze miałam, STARALAM SIE MIEĆ inne zdanie o kobietach.. :o Idzcie się puszczać, bo wasz były chce sobie ulżyć 🖐️

Gość wrednamalpa
Ja kiedyś myślałam że to faceci są świniami i tylko oni potrafią zdradzać, ale okazuje się że kobiety to jeszcze większe świnie

a ty wenusko szczekasz tak teraz, a jestem ciekaw co by było gdybyś znalazła się w jej sytuacji, wydaje ci sie że twoja wierność jest na "mur beton", kiedyś możesz się zdziwić

Konsternacja- myśle że słowo "kuurwa" jest tu bardziej odpowiednie :) Swoją drogą jakby rzucily swoich obecnych to by byly same jak palec, bo zapewne Ci byli i inne "koledzy" chcą je tylko wydupczyc

Gość ja teżżżżżżżżżżż
chciałabym przespać się z byłym...też pisaliśmy do siebie, ale na razie nie ma za bardzo możliwości, ja mam męża, dziecko, pracuję, on kończy magisterkę w innym mieście, ma dziewczynę...nie możemy być razem, ale coś nas przyciąga do siebie...

dyrektore- zaczynam myśleć iż kobiety zaczynaja tak samo postrzegać seks .. Dj Pozdro - ja nie jestem obłudna i wiem co mówie. Brzydze się tym, już nie raz o tym pisałam, że gdyby np. mój facet by mnie zdradził to boje się ze byłąbym w stanie go skrzywdzić fizycznie :o Jeśli chodzi o zdrade jestem pewna siebie i pewna swojego zdania.. A na innego (brzydko mowiac) chuja napewno się nie rzuce bedąc w związku.

ide stąd :o żal mi was.. Mi wystarczy ze wyobraze sobie mojego faceta który piescilby inną kobiete-i zbiera mnie na wymioty i mam drgawki. I to jest mój odstraszacz :o nigdy bym sobie tego nie wybaczyła gdybym zdradziła.. zresztą nigdy bym mojemu facetowi tego nie zrobiła... :/ Zdrady też nie wybaczam. gdzie wasz szacunek ? 🖐️

autorko jak obecny Cie męczy to po kiego grzyba z nim jesteś, że go nie kochasz to już wiemy bo przecież kochasz byłego... ja pierdziu.... nie rozumiem takiego postępowania

Dyrektore - wiesz jak kobiety potrafią ukrywac swoje prawdzwe JA :D Wiesz jak to się mówi kazda potwora znajdzie swojego amatora. I dalej się rozmnażają i wychowują córki adekwatnie do swoich przekonań i kółko się kręci :D

Zawsze tak będzie że jeden omamia drugiego , jest tak z facetami jak i z kobietami. Takie życie :o Dyrektore, mam ochote zdradzić swojego faceta :D piszesz się na to ?:D Wiesz ostatnio mi nie kupił żadnej róży i nie robi sniadań do łóżka, zwykła świnia , co ty na to?:D:D

żal... a wystarczy się trochę zastanowić... kobiety wstyd... co za popaprany świat:-( szanujmy siebie i innych

Chyba tak zrobie! 😭 Przecież dostaje tego co chce, seks jak jest grzeczny, czasem obiad też mu ugotuje... ja nie wiem dlaczego tak mnie traktuje!:o Współczesność mnie zabija, to co się teraz dzieje. Mimo mojego wieku nie ogarniam tego co teraz się dzieje jak moja babcia mojego komputera :D

O mój ukochany, dobrze ja chodze codziennie na basen o 19, a potem od razu idę spać więc też już nie pisz :classic_cool: ❤️ :D Ide zobaczyć czy juz makaron ugotowany bo staremu robie obiad bo dziś piątek :D