Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niegrzeczny chłoptaś

Do jakiego tematu może dołączyć młody wdowiec z dzieckiem...?

Polecane posty

Gość ale nazwałeś się nie za fajnie
z takim nickiem to pasuje na erotyczny

Gość mamuskaaaaaaaaaaa
mnie tez twoj nick sie nie podoba i kajrzy tylko z jednym

mamuskaaaaaaaaaaa mnie tez twoj nick sie nie podoba i kajrzy tylko z jednym właśnie o to chodziło, żeby nick był trochę przewrotny. Nie jestem niewiadomo jakim aniołem, żebym wymyślał sobie nick związany z ojcostwem. Jestem normalny, nie zbyt mily (dlatego niegrzeczny) i na pewnie nie będe go zmieniał, bo ci się nie podoba.

Gość kropeczka między brwiami
A mnie się niegrzeczny chłoptaś podoba:):):):) hihihi tutaj wszystko i wszystkim wadzi więc zmieniam nicki codziennie, w zależności od pogody.

Gość chetna do pogaduszek
witaj niegrzeczny , jak masz ochote ze mna pogadac jestem do dyspozycji

no i widzisz ludzie sie odzywaja zawsze znajdzie sie jakas dobra duszyczka chetna do rozmowy:)

Gość kropeczka między brwiami
Ja też chętnie pogadam:) a życzliwi ludzie są nawet tutaj:):):)

Mayor of London no niezupełnie pierwszy, można powiedzieć, ze trzeci :-D Szukam głównie osób po 30-stce z dziećmi. Przeważnie siedzę popołudniami (dzisiaj wyjątek) bo jestem w pracy rano. Mieszkasz w UK? Jak Ci się żyje? Pracowałem tam kiedyś przez pewien czas, ale musiałem wrócić bo za dużo spraw trzymało mnie w PL

Gość mama po trzydziestce
mam córeczke jestem po 30-ce , skad jestes niegrzeczny

Ja za chwile mam urodziny, skoncze 28 lat, ma synka, ktory ma 8 lat i wychowuje go samotnie. Mieszkamy razem sobie w Londynie i prowadzimy normalne zycie... Nie jest rozowo ale staram sie dostrzegac pozytywy we wszystkim. A Ty gdzie mieszkasz z coreczka? Ile ona ma lat?

Gość teneryffaa
hehe , chyba się zejdą :)

Jestem ze świętokrzyskiego Moja córeczka ma 5 lat i ogromny apetyt hie hie...:-D Podziwiam Cię Mayor, że sama sobie dajesz tam radę, jeszcze z dzieckiem SZACUN naprawdę! Ja byłem w UK sam, bo z małą została moja matka, ale było mi dość ciężko...

Ej no, jest mi bardzo ciezko. Jestem pracujaca mama, nie pobieram swiadczen od panstwa, wynajmujemy male mieszkanko. Jakos sobie radzimy. Nie jest rozowo, jak juz powiedzialam, tym bardziej, ze ludzie sa zawistni, ale mam na miejscu rodzinke. Moja mama i rodzenstwo tez mieszkaja w UK, w miescie 300 mil ode mnie. Wiec mamy wsparcie. Synek sobie radzi super, jestem z niego taka dumna...

Nie smuc sie. :) Ja tez kiedys bylam bardzo smutna. Samotne macierzynstwo jest ciezkie, szczegolnie gdy jest sie zupelnie samemu i trzeba dostosowac swoje zycie do zycia dziecka. Moj synek chodzi do szkoly, ja musze pracowac, brak czasu, nerwy, stres... To wszystko odbija sie tez na dziecku.

Moj syn to juz duzy chlop. :D ma 8 lat skonczone i chodzi do 3 klasy. Mowi perfect po angielsku. jestem z niego taka dumna. Jest w szkole gdy ja pracuje.

acha przepraszam, doczytałem, że syn ma 8 lat. Jak radzi sobie w szkole? Ma tam jakiś życzliwych kolegów? Odnalazł się? Pewnie już dobrze mówi po angielsku...:-D Nie myślałaś Mayor, żeby sobie jeszcze ułożyć życie z kimś?

No syn sobie radzi w szkole doskonale! Jest lubiany i kochany, dobrze sie uczy, ma wielu kolegow, dobrze dogaduje sie z dziecmi. bardzo go podziwiam. Ja sie balam tego wszystkiego bardziej niz on. :) Oczywiscie, ze chce sobie ulozyc z kims zycie. Probowalam pare razy ale to jeszcze nie bylo 'TO'. Wiec zyje sobie spokojnie, nic na sile. Zobaczymy co los przyniesie. A to dopiero czas pokaze.