Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróblewska12345

Czy jeśli pewna kobieta ma kochanka a ja powiedziałam o tym głośno to...

Polecane posty

Gość wróblewska12345

ona może podac mnie do sądu o zniesławienie??? chodzi o to że jest pewna kobieta dla której ja jestem wrogiem, kiedys byłysmy koleżankami, teraz się nienawidzimy.ona oczernia mnie cały czas, podśmiewuje się ze mnie do obcych osób, po prostu robi wszystko aby wszyscy mieli o mnie jak najgorsze zdanie. ostatnio kiedy pewna osoba przyszła do mnie i powiedziała wszystko co ona o mnie wygaduje, zdenerwowałam się i kazałam jej przekazac "czy kochanek w końcu ją rzucił że jest taka sfrustrowana?" ta osoba jej to przekazała, a ona teraz straszy mnie sądem że poda mnie o zniesławienie. co o tym myślicie? czy może podac mnie do sądu skoro wszyscy wiedzą ze to prawda, ale nikt się nie odzywa, ja też się nie wtrącałam bo to nie moja sprawa, ale ostatnio tak mnie zdenerwowała, że musiałam jej dogadac.

Gość wróblewska12345
chodzi o to, że ja kiedys pracowałam u niej a pozniej otworzyłam swoją firme i jestem dla niej konkurencją. ona od tamtej pory mnie oczernia, obgaduje moją firmę, próbuje odbic mi klientów. nie udaje jej się to dlatego ją olewałam, ale ostatnio nie wytrzymałam i powiedziałam to o kochanku. duzo osób wie że ona spotyka się z pewnym facetem, też żonatym, ale wszystcy siedzą cicho, bo ona ma wielką morde i zaraz kogos próbuje straszyc tak ja teraz mnie

Gość wróblewska12345
dzięki za odpowiedz. ona teraz pewnie jest przerażona, bo odważyłam się powiedziec głosno, moze myślała ze nikt nie wie. ale jakby podala mnie do sądu o zniesławienie jej osoby i by powiedziala że ją oczerniałam i np że przez moje kłamstawa rozpadło sie jej małżenstwo , to jak ja bym miała to udowodnic

Gość Loooookooooo.s
głupia pipa spotyka się z innym a teraz ciebie starszy że jej prawde wygarnełas:O