Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrinkaa78

szare spodnie a jaka reszta?

Polecane posty

Gość katrinkaa78

Cześć laski Przez ostatnie tygodnie przytyłam i wczoraj przymierzałam spodnie, takie eleganckie, jakie mogłabym włożyć na Święta. Okazało się, że tylko jedne na mnie pasują :( Są w szarościach. Jaką bluzkę, w jakim kolorze mam kupić żeby pasowała do szarych spodni? Może jakąś bluzkę i apaszkę do tego pasującą? Pomóżcie proszę...

Gość katrinkaa78
bardzo proszę o jakieś rady.

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Do szarego pasuje sporo kolorów, jeszcze zalezy jaki to odcień. Ja najczęściej zakładam biały- na elegancko, czarny ewentualnie fioletowy ale nie ajkiś rażący.

Do szarego pasuje każdy kolor. Co masz w szafie? W czym czujesz się dobrze? Nie wiem jaki chcesz osiągnąć efekt. Żeby ożywić szare spodnie możesz dodać intensywny kolor np. czerwień, fuksja. Nie musi być to od razu czerwona bluzka wystarczy pasek, buty lub kolczyki. np. czerwone lakierki + szare spodnie + biała bluzka + czarny żakiet + czerwona apaszka + szara torebka. Tu masz 4 kolory zazwyczaj zakładamy max 3 ale w wypadku łączenia bieli szarości i czerni można spokojnie dodać jeszcze jeden żyw kolor. Bardziej spokojny efekt osiągniesz wybierając nasycone odcienie np. granat, szmaragdowy. Pastele np. pudrowy róż, pistacjowy, jasny błękit powinny dać dziewczęcą, delikatną stylizacje.

Gość cremowa bluzke
do tego jeansowa kamizelke, widzialam mase swietnych blzek do elemntami koronki, marszczeniami, jesli dol jest stonowany to gora moze byc efektowniejsza do tego naszyjnik, bransoletka albo dlugie kolczyki :)

Gość KamilaXXX
Czarny golf i szeroki czerwony pasek miodzio

Gość Kryśka19
białe, czarne pasują do szarego, ale na swięta raczej bym ożywiła zestaw, np. czerwoną bluzką : http://www.shoppydoo.pl/search.aspx?search=Nife+WYPRZEDA%C5%BB+Bluzka+Luiza+B05+czerwona+%C5%82ezka+z+krawatk%C4%85+na+dekolcie&categoryid=369&minprice=&maxprice=&f=&fromCategoryId=369 Zwłaszcza, ze czerwony wyjatkowo świateczny :)

Gość katrinkaa78
Dziekuję Wam moje Drogie za rady, jestem wdzięczna!

Gość srebrna czy granatowa
satynowa, koronkowa tez pasowala, mogla by byc tunika do tego jakis srebrny pasek z czyms blyszczacym albo bolerko