Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyganeczkkkka

czy ktos zaluje pierwszego razu? wiek i ilosc partnerow

Polecane posty

Gość cyganeczkkkka

prosze bardzo o wpisy na podany temat

Gość cyganeczkkkka
chodzi mi o ilosc partnerow seksualnych

Gość cyganeczkkkka
w tym psów oraz kotów i wiek tych zwierząt

Gość Magik z wielką różdżką
Andrzejku to tyyyyyyyyyy ??

Gość marudzinkkka
ja zaluje pierszwszego razu:( 20 lat, partnerow 2. z drugim juz jestem 4 lata

Gość nie żałuję_>>
wiek 17:) ilość partnerów - 1 dzisiaj wiek 34 ilość partnerów -1 14 lat po ślubie :)))

Gość wspolczuje zyc ze swiadomoscia
taka ja na szczescie cale zycie postepowalam tak, aby niczego nie zalowac i nie dolowac sie w przyszlosci lat 26, partnerow 2 pierwszy raz - lat 19 i nie zaluje nigdy nie zaluje swoich wyborow skoro Wy zalujecie to za miesiac rok, dwa lata mozecie zalowac innych rzeczy bez sensu ja wyciagam konsekwencje i nauki ze swoich czynow i dzieki temu jestm tu gdzie jestem :D

Gość dokladnie takdd
tylko laseczki niepewne wlasnych czynow zaluja

Gość nie żałuję...
32 lata, Partnerów 2, Pierwszy raz 17 lat, 14 lat po ślubie... Żałuję tylko że mąż nie był tym pierwszym,bo ja jego byłam pierwszą i jedyną...

Gość taaa hahahaha
tez mialam takiego dla ktorego bylam pierwsza i jedyna znaczy sie On dla mnie byl, ale pozniej okazalo sie, ze bylam moze 3

Gość do nie żałuję...
a mezowi nie przeszkadza, ze mialas innego?

28 lat, ok 6-7 partnerek, jakoś nie chce mi się liczyć... pierwszy raz z nieco bardziej doświadczoną partnerką, nie żałuję, nie podchodzę do tego emocjonalnie poza tym nie rozumiem ludzi, którzy wnikają w przeszłość co było, to nie jest i tyle co to ma do rzeczy czy ktoś uprawiał wcześniej seks, czy nie...? wydaje mi się, że to takie gówniarskie podejście... dajmuy na to 2 osoby zakochują się, są ze sobą jakiś czas i prawiczek dowiaduje się, że jego wybranka nie jest dziewicą i co koniec wszystkiego? ze uprawiała wcześniej seks, to już oznacza, że jest gorszym gatunkiem? jak dla mnie to chore

Gość smutasek 22
wiek 22 lata 2 partnerow, moj pierwszy partner zjebal mi pierwszy raz mialam wtedy 17 urodziny, zamiast mnie podniecic-teraz wiem z doswiadczenia po 2 partnerze- zamaist podniecic to on wlazil na sucho wejsc nie mogl-wspominam to zle, zjebal mi pierwszy raz, reszte wspolzycie przez rok czasu bylo nudne i beznadziejne teraz to wiem z perspektywy

Gość beznadziejna beznajdziejnosc
1 partner, 25 lat. Ale była to tzw. przygoda na jedną noc. Pól roku temu, po prostu chcialam to zrobić. Nie mam szans na związek, nie mam nikogo, więc zrobiłam to z kimkolwiek. Ze zwykłym, przeciętnym kolesiem poznanym u znajomych na imprezie. Było beznadziejnie. Facet 28 lat, a seks... do niczego. Praktycznie zero gry wstępnej, zero polotu. Beznadzieja. Od tej pory mi się odechciało.

Nie żałuję tego, bo chciałam mieć za sobą. Ale to mnie zniechęciło po prostu. Do mężczyzn, seksu itd.

Gość kolorowy ptak
25lat, 4 partnerow. z kazdym bylo mi wysmienicie. A na pewno z dwoma. Tym pierwszym i trzecim. Ostatni mial troche za duzego :P a drugi zbyt szybko konczyl. Tak czy siak - bylo dobrze ;)

Gość katelinka
29lat-12 partnerow pierwszy raz-21 lat

Gość kolorowy ptak
aaa! 18lat moj pierwszy raz ;]

Gość kolorowy ptak
@beznadziejna beznadziejnosc - niedobrze :O nie rozumiem Ciebie. Dlaczego CHCIALAS miec to za soba?

25 lat na karku, zero szans na związek, potrzeba seksu, ciekawość, potrzeba chociażby iluzorycznej bliskości. Plus nieśmiałość do facetów. Ciągle się przejmowałam seksem. Myślałam, że mi przejdzie, że będzie mi łatwiej może, w przyszłości. Poza tym każdy chce być dla kogos atrakcyjny, podobac się, chociaż przez chwilę.

Gość katelinka
Ech...ja tez sie chyba seksem chcialam dowartosciowac, poczuc sie atrakcyjna, byc z kims blisko choc przez chwile...no i liczba partnerow urosla nie wiadomo kiedy. teraz zaluje i to bardzo. nie bylo warto dla tych paru minut przyjemnosci. nie wiem czy kiedykolwiek powiem swojemu facetowi ilu bylo przed nim...

Gość kolorowy ptakk
@beznadziejnosc - dlaczego zero szans ? przez niesmialosc? przez kompleksy? @katelinka - a ilu ich bylo? :P ja mialm tylko 4. Z czego 2 tylko dla dowartosciowania sie. Zero milosci. Teraz juz nie mam zamiaru sie w to bawic. Czekam na uczucie i rozpierdalajaco dobry seks :P ktos mojego nicka ukradl :(

Gość nie bardzo rozumiem
jak mozna wskakiwac komus do lozka, zeby szukac bliskosci owszem w seksie mozna znalezc bliskosc, ale jesli obydwoje partnerzy cos do siebie czuja takie z doskoku to jest wiadomo,ze zwierzece pomijam sprawe, ze z kochajacym partnerem rowniez mozna miec ten zwierzycy seks

Gość kolorowy ptakk
ludzie to zwierzeta - prawda dawno poznana.

Gość katelinka
bylo ich 12...;/ wiem, ze to zadna bliskosc. to tylko fizyczna bliskosc wynikajaca z ocierania sie ciala o cialo. nigdy bym nie przypuszczala, ze bede uprawiala seks bez uczucia. a teraz przez to co robilam seks stracil dla mnie znaczenie i nie jest niczym nadwyczajnym, zwykla kopulacja. okropne jest to co piszę. czuje sie z tym strasznie.

Gość kolorowy ptakk
nawet z osoba ktora kochasz? jesli kochasz..