Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaa27

Kolejny samotnuy weekend.

Polecane posty

Gość marudzinkkka
ile masz lat? moze zle szukasz...

Gość 24/48
"nie mam.i nie chce miec.bo to same problemy i nerwy.jedynie nadaja sie do lozka nic wiecej." Tak, jak i wy do opróżniania portfela ;-) Nawet nie wiesz ilu jest facetów, którzy tak jak i ty chcieliby wyjść do kina lub na piwo i pogawędzić. Ale wrzucaj wszystkich do jednego wora. Siedź i płacz nad swoim losem 🖐️

Gość sylwiaaaaaaaa27
Wlasnie kogos poznalam.NiBY super ale olal mnie. Nie potrafie byc z kims na stale, nie umie stworzyc zwiazku. Gdzie mam szukac faceta.Jak ja nigdzie nie chodze.TTlko do pracy i zakupy. Mam 26 lat.

Gość sylwiaaaaaaaa27
A po co ci moje gg?

Gość poriutt
To najpierw zapytaj, czy autorka ma ochotę z tobą porozmawiać, a nie wyskakujesz z numerem GG. Trochę kultury, chamie.

Gość Aga.......25......
Albo szukaj normalnego faceta który z Tobą będzie i z dzieckiem albo daj sobie spokój w ogóle. A Ty chcesz frajera tylko do łóżka:O Zastanowiłaś się jaki przykład dajesz temu dziecku?

Gość sylwiaaaaaaaa27
wiesz jakn ciezko jest kogos poznac???????? normalnego faceta.

Cześć autorko :) Z jakiego miasta jesteś? Ja chętnie bym poszedł z Tobą i dzieciaczkiem na kulki :P tez chyba spędzę ten weekend sam

Gość Aga.......25......
wyobraź sobie że wiem, bo też długo trafiałam na kretynów zanim pojawił się ON:) Ale przez to nigdy nie myślalam, że chcę mieć faceta tylko do łóżka, a na pewno nie jeśli miałabym dziecko:O swoją drogą co to są te kulki?

Gość sylwiaaaaaaaa27
Babyland.Swiat zabaw dla dzieci.Pojde z corcia jak dostane wyplate.Dla malej fajna sprawa. Teraz poznalam faceta.Super sie dogadywalosmy, myslalam ze cos z tego bedzie ale nie udalo sie.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ja jestem z pomorza.Moja crcia jak zwykle po zlobku spi.Do rana juz.A ja walsnie mysle co by tu robic. Napewno co tygodniowe duze porzadki.Pranie, prasowanie,gotwanie. I tak zleci kolejny weekend.

Gość sylwiaaaaaaaa27
up

Gość sylwiaaaaaaaa27
nie.On pracuje z agranica.Byl teraz kilka dni w polsce ale nawet nie przyszedl do dziecka.Wstyd.

to wstyd taki ojciec,współczuję. Szkoda że nie jesteś z Warszawy to bym was zabrał na te kulki,to przeciez chyba nie jest drogie wiec co dziecku będę żałował.Lepsze to niż siedzieć w domu.

Gość sylwiaaaaaaaa27
u mnie w miescie za1h zabawy kosztuje 12 zł.