Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emkor

Wymrazanie nadzerki a zajscie w ciaze...

Polecane posty

Gość Emkor

Witam! Od jakiegos czasu plamie podczas stosunkow, zrobilam juz wszystkie mozliwe badania i wsystko jest w porzadku, oprocz tego ze mam nadzerke. Wlasnie ona jest powodem moich krwawien i za dwa tygodnie mam ja miec wymrazana. Mam 25 lat i staramy sie z mezem o dziecko. Zastanawiam sie, czy moge miec problemy z zajsciem w ciaze po zabiegu wymrazania?

Gość kirrkee
ja po wypalanej nadżerce nie mialam problemu z zajściem w ciąże,a to przecież bardziej inwazyjna metoda.Wszystkie moje znajome też pozachodzily w ciąże ,nawet niezaplanowane.Spokojnie....będzie ok.

Gość Emkor
Mam taka nadzieje. Sporo czytalam na ten temat i roznie sie kobiety wypowiadaja. Nie znalazlam jednak zadnej wypowiedzi na temat trudnosci z zajsciem w ciaze po wymrazanej nadzerce, wiec to chyba dobry sposob na pozbycie sie tak uciazliwego problemu. Czy orientujecie sie, jak dlugo szyjka sie goi po wymrazaniu? I kiedy najwczesniej ciaza?

Gość chucki
W czwartek ide na wymrazanie i bardzo sie boje, ze pozniej nie bede mogla miec dzieci :( Nie moge niestety poczekac i zrobic tego po dzieciach, bo plamie podczas zblizen i stalo sie to uciazliwe dla nas obojga :(

Gość marta123456
mnie gin powiedzial ze stop na 2 miesiace ze staraniami po wymrozeniu nie poli, szybciutko mija w sumie to nie wiem dlaczego kazal nam sie wstrzymac w sensie jakie byly przeciwskazania aha, no i w ciazy nadal nie jestem, ale nie ma to nic wspolnego z nadzerka i jej wymrozeniem