Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huahuahua

Opinia nt golarek - pytanie do facetów

Polecane posty

Gość huahuahua

Chcę pod choinkę kupić mężowi nową golarkę, polećcie proszę coś dobrego (cenowo do 200 zł, mogą być też droższe, ale bez przesady ;) ) Do tej pory używał philipsa, takiego z 3 głowicami, ale starszy model. Najważniejsze, na czym zależy mojemu chłopu, to żeby dobrze i dokładnie goliła, szczególnie szyję/podbródek.

Gość huahuahua
no dobra... przyznaję się, że chcę ją kupić sama dla siebie

Też się zastanawiam, czy nie kupić sobie pod choinkę takiej golarki, ale nie mam pojęcia czy się sprawdzają. Uważam że prawdziwy mężczyzna goli się brzytwą, ale dziś mało prawdziwych chłopów.

Gość huahuahua
Dobry podszyw :P Ale pytam na serio.

Ta makita niepraktyczna bo tylko do użytku na zewnątrz (outdoor) a ja nie będę latał w gaciach na mrozie by się ogolić.

Gość tomekk433
najlepsze golarki robi philips i brown to jest bardzo dobra golarka Philips HQ7310 - kosztuje jednak około 180 zł

Gość Philips HQ 6920
Ja mam Philips HQ 6920 za 120 zł. Dla mnie ok. Minutka i ogolony. Nie ogoli tak dokładnie jak Gillette Blue 3, ale tu trzeba jeszcze piankę i trochę wody.

Gość huahuahua
Chodzi o to, żeby dobrze goliła na sucho, bo inaczej wyskakuje uczulenie, tzw. truskawka.

Gość tomekk433
a czy maz wymienia ostrza w golarce ? Nalezy to robic przynajmniej raz na 2 lata ..

Gość huahuahua
eeeeee nie, nie wymienia. O kurcze, jaki wstyd :P Myślisz, że jak dokupię ostrza, to będzie ok? Golarka chodzi fajnie, jest w porządku i poszłaby do śmieci... są jakieś uniwersalne ostrza, czy musze mieć konkretnie do tego modelu?

Gość tomekk433
jesli ktos nie wymienia ostrzy przez kilka lat to normalne ze wyrywa włosy

Gość tomekk433
nie wiem .. Mozesz wybrac sie do sklepu razem z ta golarką i tam ci poradza .. Myślisz, że jak dokupię ostrza, to będzie ok? na pewno bedzie lepiej . Sam mam golarke philips i gdy nie wymieniałem ponad rok w niej ostrzy chodziła duzo gorzej niz na poczatku i rwała włosy .. KLupiłem do niej nowe ostrza i nie ma problemow z goleniem .

Gość huahuahua
OK dzięki za pomoc :) Pewnie będzie problem, bo nawet na allegro nie ma do niej ostrzy. Ale zobaczymy.

Gość tomekk433
po roku najpozniej po 2 latach nalezy wymieniac ostrza w mojej golarce philips..

Gość tomekk433
Pewnie będzie problem, bo nawet na allegro nie ma do niej ostrzy. Ale zobaczymy. ja nie mam ostrzy oryginalnych .. W sklepie jest wiele zamiennikow ..Sprzedawca ci doradzi .. Tylko nie kupuj jakis chinskich ..

Gość huahuahua
No coś Ty, wolałabym oryginalne, ale jak będą jakieś dobre zamienniki to czemu nie. No, on się goli jakieś 4-5 lat tymi samymi ostrzami! Kurcze, czasami naprawdę trzeba pomyśleć ;) A golarka jest niezawodna, ani razu się nie zepsuła.

Gość tomekk433
jesli sie goli 5 lat to oczywiste ze bedzie zle golic bo ostrza są juz zużyte ..