Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le diskkkko

co byscie wybrali na moim miejsci?

Polecane posty

Gość le diskkkko

18stka a) 600zł za wynajem + 450zł - dla każdego jedne piwo. byłoby ok 4-6 x wiecej osob (ok 400) bo organizowana z 3 innymi osobami, klub w centrum, popularny, bez zadnego jedzenia, dj, impreza w niedziele, nastepnego dnia do szkoly b) 1200zł - za dj i jedzenie (catering) + 300-500zł wódka (hurtowo), ok 60-70osob na sali no powiedzmy weselnej na ok 120 osob, nie w centrum, ale tez nie zadupiu, dojazd 3 autobusami, kazdy pije i je ile chce, robilabym sama, zabawa w sobote, niedziela wolna prosze pomozcie, bo juz sama nie wiem co mam robic, a musze wybrac do jutra (mija termin rezerwacji)

Gość le diskkkko
o moja impreze urodzinowa - 18stke ;)

Gość le diskkkko
Że w jednym klubie (popularnym, w centrum miasta) zapłaciłabym ok 1100 zł za dj, barmanów, ochronę, i jedno piwo dla każdego. Impreza odbyłaby się w niedzielę, a w poniedziałek jest szkoła. Osób byłoby około 400, bo organizowałabym z 3 innymi osobami. W drugim za 1700 mam pełen catering, alkohol pod dostatkiem, żadnych organiczeń, dja. klub to bardziej sala weselna, nie w centrum, ale 10 min od niego autobusem. Impreza bylaby na 70 osob (sama bym robila) w sobote, czyli nastepnego dnia wszyscy maja wolne na odpoczynek.

Gość le diskkkko
Do tego pierwszego klubu nie można wnosic zadnego jedzenia i napojów.

Gość le diskkkko
Do drugiego moglabym nie brac cateringu i zaplacilabym tylko 300 zl + to co na alkohol. Jedzenie moglabym zrobic sama.

Gość le diskkkko
To najpopularniejszy klub w miescie, nie mozna wnosic NIC swojego juz omawialam wszystko. Po prostu licza na zysk, ze ktos cos tam kupi.

Gość izka.87
sorry,czy ja rozumiem ze milaabys miec 400 osob na sowjej 18stce?

Gość le diskkkko
Tak, bo robilabym z 3 innymi znajomymi!

Gość saaaaaaaaaay
opcja druga .:D .. nie rób z kimś bo to zawsze kicha z tego wyjdzie . a jedno piwo to wiesz .. lepiej taka impreza jak z opcji nr 2 :)

Gość le diskkkko
No wlasnie osobiscie chyba wolalabym 2 opcje, zeby kazdy sie upil i by bylo dobrze, a tak wszyscy by sie zwineli ok 12, bo 'jutro do szkoly'. Ale z drugiej strony to impreza dla gosci, wiec wolalabym poznac postronne opinie :P

Gość le diskkkko
No wlasnie osobiscie chyba wolalabym 2 opcje, zeby kazdy sie upil i by bylo dobrze, a tak wszyscy by sie zwineli ok 12, bo 'jutro do szkoly'. Ale z drugiej strony to impreza dla gosci, wiec wolalabym poznac postronne opinie :P

Gość kozibonk
ja nie rozumiem ldaczego mialabys sie anwet zastanwiac nad opcja 1 -przeciez to chyba jasne ze 2 jest o niebo lepsza

Gość kozibonk
ja nie rozumiem ldaczego mialabys sie anwet zastanwiac nad opcja 1 -przeciez to chyba jasne ze 2 jest o niebo lepsza

Gość brotyes
śmierć

Gość saaaaaaaaaay
bierz laska drugą i sruuuu . :D bynajmniej będziecie nachlani :D

Gość le diskkkko
moim zdaniem rowniez, ale jak powiedzialam o tym znajomym, z ktorymi mialam robic ta 1 impreze 'to beznadziejny pomysl'. ze wszyscy tak robia w klubie, ze nigdy nie ma jedzenia i kazdy moze sam sobie kupic alkohol. racja, ale zwykle srednio mi sie podobaly takie imprezy. poza tym tak mysle ze lepiej isc ze znajomymi w weekend na urodziny do klubu, napic sie nawet za te 100zl i reszte miec w kieszeni. ta 1 opcje wolalabym tylko ze wzgledu na ilosc osob...

Gość druga opcja
impreza w sobotę, więc potrwa dłużej, szczególnie, że alkohol bez limitu, goście wyjdą zadowoleni, będą mieli co wspominać:))))

Gość khkhakdhak
wybierz nr 2!