Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

pracuje z wrednymi i fałszywymi ludźmi --------- wy też ??????????????

Polecane posty

Gość ala mała

taka praca to udręka a innej ciekawszej nie ma na razie na widoku pracuje, ale rzygać mi się chce ta pracą dzięki ludziom z którymi pracuje nie dość że praca byle jaka to jeszcze podli ludzie a jak jest u was w pracy ????????????

Jak każdy... Polacy to złośliwy i zawistny naród, kochający plotki. W każdej pracy tak jest, czy jesteś sprzątaczką czy prezesem.

Gość ala mała
mówia , że jestem ładna jak mogę być ladna ważąc 108 kg i mając krzywe nogi i zęby. a za plecami nazywają mnie zombi

Gość ala mała
nawet podszyw jest tego przykładem jacy niektórzy Polacy są podli :p

Gość mzmzmzmzm
a ja pracuje z dziecmi, są meczące ale przynajmniej szczere i nie falszywe, maja otwarte serca:) moze przekwalifikowac sie i uciekac z tego miejsca. praca z podlymi ludzmi moze podciac skrzydla kazdemu co bardziej wrazliwemu czlowiekowi i po co to nam . mamy tylko jedno zycie, dlaczego marnowac je na spedzanie je z ludzmi przez ktorych cierpimy..

Gość prawiczy prawiczek 28
Ale czego się dziwisz? Jak praca byle jaka to byle jacy ludzie tam pracują albo wszyscy uważają, że tymczasowa i mają tych innych byle jakich w dupie.

Gość ala mała
szukam lepszej pracy, ale na razie jej nie ma więc na razie pracuję pierwszy raz spotkałam się z takimi ludźmi podłość ludzka nie zna granic

Gość ala mała
pracuje w masarni jako modelowy egzemplarz tucznika doświadczalnego

Gość ala mała
firma istnieje już kilka lat i ludzie tam pracujący też pracują kilka lat więc to nie jest jakaś tam praca na chwilę

Gość Gracz Zcarga
Ale przecież wszędzie tak jest, na wysokich stanowiskach to samo, tylko wszyscy udają ludzi na wysokim poziomie :P. Plotki i awanse przez dawanie dupy to codzienność tak samo.

Gość ala mała
podszywie jeden z wielu podłych Polaków powiem krótko S P I E R D A L A J

Gość moreeeeeeeena
to samo mam ze szkola... w klasie mam same wredne mordy

Gość mzmzmzmzm
ja sie zastanawiam kto podszywow z psychiatryka powypuszczal. ostatnio wielki wysyp! psychole.. :( a propos ludzi podlych tak sobie mysle, ze jak tu lubic ludzi kurcze .. masakra.. niektorzy w ogole nie zasluguja na miano czlowieka. podłe chieny, zawistni, zezwierzęceni.. straszne to jest.. mysle ze czlowiek powinien dazyc do jakiegos samorozwoju a nie wciaz stac w miejscu na etapie neandtertalnym..a moze to tak tylko w polsce..? na szczescie sa miejsca gdzie ludzie zyczliwi.. trzeba dobrze trafic.

Gość ala mała
mam dośc już tych podłych Polaków nie dosć , że się podszywają , żadnemu na mój widok nie staje to jeszcze w pracy mi podkradają bulki z żołtym serem. chyba do psychologa się udam

Gość mzmzmzmzm
no to sie udaj podszywie.. najpierw popros swoją mamusie zeby ci kompa wylaczyla bo zapomnisz sie odkleic i pojdziesz w ekranem

Gość ala mała
dobra chuj z wami jesteście fałszywcy idę się wysrać a potem obiorę marchewke i ....

Gość ala mała
wsadź sobie w dupę głupi bucu

Gość o ho ho ho.... ..n .
wszedzie tak jets..jedna lub dwie takie osoby wszedzie sie znajda...wymyslaja jakies glupoty, plotki i sprawiaja ze rpaca staje sie udreka a nie przyjemnoscia

Gość llllibi
eeh też mamy taką w pracy:/ ..wkreciła sie ze wzgledu na powinowactwo, wydaje sie jej że wie wszystko, do kazdej rozmowy się wtrąca-nie ważnie czy wie o co chodzi czy nie wie:/ jezeli ja z kimś żartuje i sie śmieje to uważa że to z niej. Jesli zwroci sie jej uwage że coś zle robi, to twierdzi ze robi dobrze, tylko my mamy problem..

Gość ala mała
czyli, że nie tylko ja tak mam

Gość llllibi
niepotrzebnie raz mu dałam i obciągnęlam a teraz uzurpuje sobie prawa do mnie

Gość ala mała
niestety ja nikomu w pracy nie dałam bo nikt nie chciał

Gość samouk II
Ta, narzekają. A jak przyjdzie co do czego to sami plotkują i intrygują. :) No dobra, nie wszyscy. Ale co się dziwicie, najpierw naziści, potem komuchy wybiły naszą polską inteligencję, no to zostali najgłupsi.

Gość ala mała
i ełnuchy