Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tofilikczkaaa

MOJE ZYCIE JEST PRZEGRANE TAK CZUJE odechciewa mi sie juz wszystkiego

Polecane posty

Gość tofilikczkaaa

pewnie nawet nikomu sie to nie ebdzie chcialo czytac:(mam 22 lata mam depresje,niskie poczucie wartosci i chodze na terapie:( na poczatku sie czulam silniejsza ale teraz znowu czuje sie do dupy:(wiem,ze nie bede miala nigdy parnera zyciowego bo mam krzywa psychike:(a tak mi brakuje czasem czulosci:( mam fobie spoleczna,boje sie ludzi:( niechce mi sie juz zyc czasem....takie zycie to nie zycie:( nawet nie potrafie schudnac bo obzeram sie i zygam:( bylam 3 tygodnie na zdrowej normalnej diecie a wczoraj sie obzarlam a dzis dokonczylam:(a taka juz bylam szczesliwa:( czuje sie jakbym nie zyla

Gość tofilikczkaaa
:(

Gość no to ----
rzeczywiscie do dupy jak sie nie wezmiesz za siebie i nie bedziesz wierzyla ze twoje zycie sie zmieni to w zyciu sie ono nie poprawi :/ nie lubie twojego nastawienia

Gość achochehhhhhhh
Ja tez czuje sie podobnie, mam 20 lat zaburzenia nerwicowo- depresyjne i wszystko jest do dupy... ale za wszelka cene staram sie nie poddawac

Gość tofilikczkaaa
pragne zmiany ale te lęki ktore mam one mnie przerastaja czasem:( ten kto nie ma tego to nie wie jakie to bezndziejne i jakie straszne:(czasem nawet znalazlam sie na pogotowiu takich dostawalam lęków:(

Gość achochehhhhhhh
a terapia Ci pomaga? bo ja nie chodze, stwierdzilam ze juz lepiej pogadac z przyjaciółmi

Gość tofilikczkaaa
narazie chodze 2miesiace moja terapeutka powiedziala,ze mam silne zaburzenia i potrzebuje przynajmniej rok regularnego leczenia:( teraz chodze na kase chorych co tydzien niestety nfz fefunduje tylko 15wizyt a pozniej prywatnie bede musiala:( wizyta kosztuje 110 zloty a ja zarabiam 600:(

Gość achochehhhhhhh
Ale moze w sumie warto, ja dostalam leki, pomoglo i do psychologa juz sie nie chce latac :P Dobrze, ze jeszcze normalnie funkcjonujesz, pracujesz, takze widzisz... nie jest tak źle :)

Gość sfsdfsbd
przynajmniej próbujesz coś robić skoro chodzisz na terapie a ja nic

Gość tofilikczkaaa
sfsd... masz depresje??? ja jakos funkcjonuje bo nie mam wyjscia musze pracowac,ale czesto jest tak,ze mam ochote uciec z pracy zostawic wszystko:( najlepiej w ogole uciec gdzies porpsotu gdzies:(cale moje zycie to ucieczka

Gość achochehhhhhhh
a gdzie pracujesz, ja pracowalam, ale juz nie pracuje, poki co ucze sie zaocznie na 2 kierunkach

Gość tofilikczkaaa
wlasnie ze nie mam:(to ja sie odwrocilam bo zle sie czuje wsrod innych osob:( nikt w zyciu kto mnie nie zna nie pomyslalby,ze ja mam depresje:( tak sie maskuje:(

Gość achochehhhhhhh
to zle ze sie odwrocilas od wszystkich, o mnie tez by nikt nie powiedzial ze mam depresje oprocz tych ktorym sama powiedzialam