Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

a może ja tu kogoś poznam??? :P

Polecane posty

Gość onaa_999_
No dobra , przyznam się że to ja sie podszywam:p

Gość onaa_999_
Spierdalać podszywy :P

Gość onaa_999_
Zawsze możesz znaleźć chociaż kogoś do pogadania, napisz do tego chłopaka co wcześniej tu gadu podał, on był w porządku :P

Gość onaa_999_
Tskie ciekawostka o mnie. Lubie grac na cymbałkach. Tworze niesamowite melodie podobne do hymnu patriotow czeczenskich, marzac o tym ze wygram mam talent. Do tego odchudam sie od 5 miesiecy bo chce zostac tap madl. JAk poznam Marcina Tyszke to bede najszczesliwszym gibonikiem na swiecie . To chyba na tyle

Gość prawiczy prawiczek 28
Jak bardzo się chce to tylko bardzo się chce. Chęci nie dają możliwości. Choćbym bardzo chciał kosmonauta nie zostanę ani angeliny jolie nie poznam. Z rozmowami jest przecież tak samo, chcieć sobie można a i tak się nie klei. Więc ludzie się rozchodzą i nie spotykają więcej. Nieśmiałe nieszczęścia mają to do siebie, że są nieśmiałe więc nie mogą być bardzo zdeterminowane bo by już przestały być nieśmiałe :P. Jak casting na faceta się nie podoba to może bloga założysz? Będziesz tam umieszczać sweetaśne notki o poszukiwanym facecie i linki do videoblogów na youtubie ;). Może nawet staniesz się sławna postacią w necie. Już sobie nie żartuję. Ale tak, to prędzej się umów ze znajomym z forum o czymś tam, jak musi byc net. Tylko jako dziewczynka bierz pierwsza zdjęcie bo widzę, że się dałaś jakiemus już zrobić w konia.

Gość dobre dobre dobre
prawy dobrze gada. posluchaj go. tu mozesz tylko pogadac bo zaraz sie zjawi podszyw i rozwali topa. komu drugiemu wyslalas swoje zdjecie?

Gość onaa_999_
Jak rozmowa się nie klei to znaczy, że do siebie nie pasują nawet jako znajomi. Wiadomo, że na początku jest sztywno gdy dwie osoby są nieśmiałe, ale jeśli czuję się choć trochę sympatii to próbuję się dalej tą rozmowę ciągnąć i to jest ta determinacja ;) Można być i nieśmiałym i czasem zdeterminowanym. Dlaczego nie? Prawiczy a Ty co robisz na kafe? Bo widzę ,ze nie jesteś typem, który marudzi całymi dniami?

Prawiczy masz rację ze zdjęciami, co do bloga to wolałabym już portal randkowy komu wysłałam? to już nieważne, też jednemu prawikowi z forum, otrzymałąm w zamian jego fotke ale też to nie było w celu matrymonialnym:P Loooser chyba masz rację :P

Gość prawiczy prawiczek 28
Jeżeli rozmowa może się nie kleić i może nie pasować to może też się nie kleić ze wszystkimi. Czy przypadkiem prawiczek bez wiary nie pisał wcześniej, że z nikim mu się nie gada dobrze? Jakoś mi się nie widzi takie zdeterminowanie jednego nieśmiałego do podrywania drugiego nieśmiałego. Przecież to same problemy: nie wiem czy się odezwać, nie wiem czy się podobam, tamto drugie odpowie monosylaba i sobie pójdzie. To się nie może udać :P.

Gość dobre dobre dobre
prawy te uwagi to do mnie?

Gość Asasin
Milena szukasz jeszcze? Czy już dałaś se spokój

daje se spokój chyba ale pogadać moge :P Stalingrad ciekawość Cie zrzera widze, moge wysłać ale pod 2 warunkami: Ty przysyłasz swoje pierwszy i obiecujesz nierozpowszechnianie go

Gość dobre dobre dobre
milena napisz kto to byl ten drugi. niech dziewczyny wiedza kto byl slowny i swoja fote odeslal. nic dziewczyny solidarnosci jajnikow nie macie. stalin dobry chlopak pogadajcie sobie na gg.tutaj zaraz podszywy zaatakuja.

Gość Asasin
też bym chciał zobaczyć jak Mileno wyglądasz

pogadać moge tutaj a nie na gg :P, Kapsełko jak już koniecznie chcesz wiedzieć

Gość Asasin
Heh, widzisz Stal, Milenka aż zaniemówiła z wrażenia

Gość dobre dobre dobre
stalin zatkalo cie?

Gość dobre dobre dobre
stalin wyslal tyle fot ze skrzynke zapchalo. stalin wrzuc na luz. niech dziewczyna oddech zlapie.