Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

a może ja tu kogoś poznam??? :P

Polecane posty

Ja tam chętnie bym, się na tę sieć dał złapać. Troszkę już za stery jestem aby tak młoda niewiasta mnie zechciała. Ale popisałbym głównie na temat fantastyki. Możesz coś polecić? Najlepiej nietypowego. (odpowiem pewnie za 2 tyg. ale ciekawi mnie co dzieje się w temacie)

Niewiem co mogłacym Ci polecić, pewnie lubisz fantastyke z górnej półki, ja wole taką humorystyczną, ostatnio czytałam książki Jacka Piekary, "Jakub Wędrowycz", " Necrosis-przebudzenie ( jest tu coś dla prawików śmieszne opowiadanie "czerwona mgła:P) co tam jeszcze...jak mi sie przypomni to napisze

Gość onaa_999_
prawiczy prawiczek 28 - A ja znam pary gdzie dwie osoby są nieśmiałe. Sugerujesz, że jednak nie są aż tak nieśmiałe, skoro jakoś się dogadały? Co do prawiczka bez wiary to nie wiem, nie znam go i nie wiem jaki jest naprawdę, ale naprawdę nieśmiałość to nie koniec świata.

Gość dobre dobre dobre
niewiara nie popisales sie. wyludziles od dziewczyny zdjecie, nie dales swojego , a teraz masz jeszcze jakies cierpkie waty.gruchy dawno nie waliles?

Gość onaa_999_
W tym jest lepsza Prawiczku bez wiary, bo nie marudzi i jest młodsza. W wieku 20 lat dopiero zaczyna się poważne związki. Za dużo się naczytałeś kafe i każda kto szuka faceta w wieku 20 lat (czy internetowo czy normalnie) to jest przegrana bo w jej wieku znajdą się też puszczalskie albo takie co już mają jakiś poważny związek za sobą?? O jej powodzenie się nie martw, na pewno wyjdzie w życiu lepiej niż Ty, o ile nie zasiedzi się w tym miejscu i Ci nie uwierzy że coś jest z nią nie tak.

Gość prawiczy prawiczek 28
Na pewno nie sa aż tak nieśmiałe jak się zeszły. Więc ta ich nieśmiałość nie mogła dotyczyć zbyt wielu sfer kontaktów, ani być specjalnie mocna. Ile razy byś zagadywała faceta gdyby każda próba kończyła się monosylabami? 1,2,3?

Gość onaa_999_
Prawiczy - WIELE razy, jeżeli by mi zależało i widziałabym, że jest trochę zainteresowany, no ale dla Was to może nie realne.. Prawiczek bez wiary - sam jesteś kretynem. Nawet nie wydajesz się zbytnio inteligenty więc faktycznie nie wiem czy mógłbyś komuś czymkolwiek zaimponować. A czy czas przegrywa to nie wiesz, nie obserwujesz jej 24 godziny na dobę i nie wiesz jak układają jej się znajomości na studiach, które dopiero zaczyna (czy tam jest po pierwszym roku, nieważne). Nie marudzenie dużo daje, ale Ty o tym nie wiesz bo cały czas marudzisz.

To zrób coś ze sobą. Zapisz się do kółka szachowego jak nie lubisz imprez i nie masz znajomych. Zacznij biegać z celem np. wezmę za rok udział w półmaratonie. Masz wolne weekendy idź do schroniska i zostań wolontariuszem. Pewnie przy okazji poznasz sporo innych dziwnych ludzi, w tym dziewczyn. Bo stereotypowy mainstream, znaczy idź do klubu coś poderwać, tam pewnie nie bywa w większym procencie.

Tylko skąd się dowiesz, że on jest zainteresowany jak on się wstydzi pokazać, że jest? I ona się wstydzi. I wszyscy się wstydzą a potem tylko myślą co źle zrobili i w końcu wiążą się za 2 lata z kimś innym ;).

Gość nieciekawy, chamski
i wiecznie narzekajacy nic dziwnego, ze bez wiary

Nie tylko żeby poznać ale to będzie taki bonus. Zresztą jak masz takie podejście: bo sam nie dostałem to innych pierdolę, to sorry. Czego oczekujesz? Że ludzie się z księżyca w twoim życiu pokarzą? Ale do biegania i innych takich jakoś się nie przyczepiłeś? Czemu? Bo to gorsze od wolontariatu?

Gość Zuzanna Aamelia
PZW a slyszales o pomaganiu innym dla wlasnej przyjemnosci ? I wyluzuj.. Nikt Ci krzywdy nie robi.

* ż Czyli chodzisz praca - dom - praca - dom - praca - dom. Z przerwą na sklep? To gdzie ty chcesz kogoś poznać? W necie też nie, na kafe nie, na sympatii nie.

Gość Wiecie to ciekawe
PZW - pisze że poza matką. Czyli nie miał ojca tomek - też pisał że nie ma ojca jak reszta prawiczków? bo to wyglada po prostu na brak meskich wzorcow

Gość Zuzanna Aamelia
PZW wez gleboki wdech i policz do 10. Zly dzien dzisiaj?

Gość to sie da korygować
to dość powszechny problem. nie jesteś inny

Gość Zuzanna Aamelia
Zrobisz cos dla mnie?

Gość onaa_999_
Prawiczy - Jeżeli ktoś jest zainteresowany to rozmawiając z tą osobą to widać. Owszem na początku znajomości sama będąc osobą nieśmiałą zastanawiam się co on sobie myśli itp. itd. ale potem biorę się w garść i staram się by się coś ruszyło/wyjaśniło skoro ta druga strona też jest nieśmiała. Prawiczek bez wiary - skoro 24 lata to dla Ciebie już koniec to połóż się i czekaj na śmierć, tak będzie najlepiej dla wszystkich, bo tak to tylko miejsce zajmujesz niepotrzebnie. Poza tym widzę, że tylko umiesz innych obrażać, ale nie będę się zniżała do Twojego poziomu. Wiesz swoje, nic nie chcesz zmieniać (bo się przecież JUŻ nie da, za późno itp.) więc nikt Ci tu ani nigdzie nie pomoże, pomóc możesz sobie tylko Ty sam.

Gość kolejny psychol
skad was tylu tutaj?

Gość Zuzanna Aamelia
Jak to kiedys powiedzial Bernard Show: "plakalem bo nie mialem trzewikow dopoki nie zobaczylem czlowieka , ktory nie mial nog" PZW przezyjesz kilka pyatn?

Gość onaa_999_
Nie jestem nieśmiała bo nie siedzę i płacze całymi dniami i dam radę pociągnąć rozmowę gdy mi zależny? Możesz skończyć z tymi "kretynkami" i "idiotkami"? Lepiej się czujesz gdy tak do kogoś piszesz?

Gość Zuzanna Aamelia
PZW kiedy ostatni raz miales taki stan jak ten teraz?

Gość Zuzanna Aamelia
Co sie stalo dzisiaj ?

Przykład z mojego poletka. Podobała mi się pewna znajoma. Raczej typowe część i mało zobowiązujące gadki. Ona w pewnym momencie też chyba była zainteresowana. I tak się parę lat bujaliśmy ;). Nic z tego. Ale to było dawno. A ja myslałem ze prawiczek bez wiary jest jakiś mądrzejszy od faitha. Trochę to wygląda jak offerma i jego bluzgi które gdzieś tu były.

Chwała Panu, o ile istnieje, że dał mi arktyczny temperament. Gdybym w życiu mówił to co myślę już dawno napakowany pielęgniarz dbałby o moje zdrowie "psychiczne".