Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

a może ja tu kogoś poznam??? :P

Polecane posty

Gość ALTEROO
:O

Mam 26 lat. Poważnie myślę o związku. Wierzę w miłość i małżeństwo. Jeśli przeczyta to choćby jeden "rodzynek", który ma podobne podejście do życia jak ja chętnie ją poznam Pozdrawiam.

Gość Geodetka_20
hej Milena , jesteś tam jeszcze ? , bo z tego co tu czytam to mi chyba odechciałoby się odwiedzać tę stronę ;/ thx za odpowiedź - jeśli potrafisz podejść do siebie z dystansem to nie jest z Tobą źle ;) a tak poza tym to podziwiam za odwagę (z tym tematem ) mogę się dowiedzieć co studiujesz ? ja- ekonomię do STALINGRAD : 20-letni chłopak , znaczy w moim wieku a ma tyle kompleksów ? do tej pory to mi wydawało się że za bardzo marudze ,więcej wiary w siebie , a to ze jesteś prawiczkiem to niby coś złego ? NIE PRZESADZAJ! ja jestem dziewicą i to nie jest dla mnie powód abym miala się zabić , NIE ROZUMIEM DLACZEGO WSZYSCY UWAŻAJĄ ZE BYCIE PRAWICZKIEM CZY DZIEWICĄ TO COŚ STRASZNEGO ! to jakiś obłęd ,? nie przesadzajcie ! pozdrawiam :)

Gość Geodetka_20
wolnydowzięcia : czyżby pojawił się ktoś normalny i nie mający zamiaru nikogo poniżać i obrażać na tym forum ? pozdrawiam :)

Gość Geodetka_20
"wolnydowzięcia" : takich "rodzynków" jest wiele , myślę nawet,że większość osób piszących na tym forum są tymi "rodzynkami", tylko z różnych powodów starają się robić inne wrażenie. Nie wierzę że prawie wszyscy, są tak zatwardziali i gruboskórni jak pokazują... Ps. podpisuję się pod twoim wpisem, pozdrawiam ;)

Poznałam tu "myłosc rzycia" :D Geodetka widze że wiele nas łączy :) studiuje to samo co Ty, a założenie tutaj tematu nazwałąbym raczej swoją głupotą a nie odwagą ale cóż musz czasem poświrować i odreagować :P nom niestety geodetka chamstwo sie szerzy na forum Altero nic z tego :D wolnydowzięcia miło słyszeć że jeszcze istnieją tacy mężczyźni jak Ty :) ale mój temat dowodzi żę szukanie w necie jest bezowocne

Gość Geodetka_20
Milena - cieszę się że jest tu ktoś normalny ;) , rzeczywiście masz rację ,co człowiek by nie zrobił to i tak będzie źle- założyłaś temat z myślą o poznaniu kogoś interesującego , to zostaje to dziwnie odebrane, inni zamiast Cię dopingować , zaczynają obrażać , ale najwyraźniej dla niektórych internet jest jedynym bezpiecznym miejscem w którym moga sie schronić i bez żadnych konsekwencji obrażać innych... wolnydowzięcia - powyższa część mojej wypowiedzi nie tyczy się Ciebie, wydajesz się być ok ;) oczywiście , jak wiadomo tym co napisałam mogłam sprawić komuś przykrość , ale nie miałam takiego zamiaru ( to tylko mała sugestia do tych którzy na to zasługują ) - no ale co właściwie może wiedzieć jakaś dziewczyna ze wsi, nie ...? pozdrawiam ;)

Gość onaa_999_
Geodetka_20 - normalnych tu trochę jest... garstka, ale zawsze coś :D wolnydowzięcia - miło, że są jeszcze tacy faceci jak Ty :)

Gość dobre dobre dobre
i jak milena, poznalas kogos?

Gość dobre dobre dobre
milena szukaj w realu. tam najlatwiej. zobaczysz od razu takiego, powachasz, pomacasz, bedziesz wiedziala za co sie bierzesz.a tu co? za nickiem moze byc kazdy.

wiem dobre dobre, real jest 100 razy lepszy od netu, to tutaj to zabawa była z tym realem to ciężko bo dosyć nieśmiałą jestem :(

Gość dobre dobre dobre
o widzisz, juz masz nastepnego

Gość dobre dobre dobre
milena ze stalinem sie nie dogadaliscie?

dogadaliście? w czym? wymiana fotek tylko była :P popisać tu moge z każdym Sid :)

Moze na poczatek o tym jak mozna szybko zlikwidowac gruba warstwe sniegu z balkonu bez zrzucania go do sasiada? :)

Gość onaa_999_
echh..ten śnieg :/ podbijam temat :P

Rozumiem ze jak zjesc to tylko na goraco? :D

Gość onaa_999_
ja nie ochujalam o wiem że nikogo tu nie poznam :p

Hello A może są tu jakieś coolturalne dziewczyny z wielkopolski;)?? Chętnie poznaj jedną coolturalną i fajną dziewczynę

No, cytrynowy to on raczej nie jest :P :P

A pro po żółtego śniegu! Pierwszą rzeczą, jaką uczy Eskimoska mama swoje małe dzieci to to, żeby nie jadły żółtego śniegu ;).