Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda grażyna

jak się dowiedzieć czy moj profil nie jest gdzieś opublikowany?

Polecane posty

Gość chuda grażyna

Na mój profil na nk wchodza jacyś dziwni ludzie, czasami z drugiego końca Polski. I ja się pytam skąd oni mnie wzieli? Nie mamy żadnych wspolnych znajomych ani nic. Zaczynam się zastanawiać czy ktoś mnie na kafeterii nie wkleil i sie nabija :D ale ja mam zablokowana galerie a zdjecie głowne raczej ciekawe nie jest. Ktoś też tak miał? Jak sie dowiedzieć co ci ludzie ode mnie chca? :D

Gość wpisz w google swoje imię i
nazwisko i pewnie wyskoczysz...

Gość chuda grażyna
nic nie wyskakuje, pospolicie sie nazywam :P

Gość alejandroo
spytaj tych ludzi w jaki sposob znaleźli się na Twoim profilu ;)

Gość chuda grażyna
pytam, i pisza ze przypadkiem :o No jakim cudem ktoś z innego konca Polski mógł mnie przypadkiem znalezc. Nikt nie mial podobnej sytuacji ?

Gość jeśli to bardzo wczesna
a nie wstawiasz nowych fotek? Bo przypadkowo wyskakują na dole strony i ja na przykład klikam na to jak któreś wpadnie w oko. Albo na przykład jesteś czyjąś zanjomą i ktoś z jego znajomych patrzy kto to taki. Albo skoro pospolicie się nazywasz, to ktoś też zna kogoś o takim imieniu i nazwisku i sprawdza czy to jego znajoma. Tak, że jak widzisz możliwości dużo. Nie bądź taka podejrzliwa :)

Gość chuda grażyna
jestem podejżliwa, bo nowych zdjęć nie wstawiam, a jak już wstawie i jacyś ludzie wejdą, to idzie się domyślić że tam na dole strony na zdjecie klikneli. A wspólnych znajomych z tymi ludzmi nie mam. Więc chyba nie dziwne ze zastanawia mnie co ci ludzie ode mnie chca :P

Gość różnych ludzi się znajduje
całkiem przypadkiem :)