Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starababa:(

On jest sporo młodszy

Polecane posty

WitajcieMam pewien problemPodoba mi się mężczyzna sporo ode mnie młodszyPracuję w administracjion co rano przywozi dla nas przesyłkiJak dotąd wymieniliśmy jedynie parę zdań typu proszę podpisać tutaj, dziękuję i do widzenia Nie wiem co zrobićzagadać do niego czy dać sobie spokój, bo jestem dla niego za stara i nigdy się mną nie zainteresujea przynjamniej nie w taki sposób jak bym chciała

zagadaj :) jesli nic z tego nie bedzie chociaz porozmawiasz z kims nowym

Gość Slevina
O_o w kurierze się zabujałas?! Hahah nieźle jak z filmu haha;P To gdzie takie ciacha pracują?;P No a tak na serio to cię rozumiem, do mnie też czasem jak przyjdzie kurier to stoję w drzwiach z otwartą buzią;) Jak zamawiam na apaczka.pl to przyjeżdża dużo młodych i przystojnych panów;) Aż miło popatrzeć:)Powinnaś zagadać, co ci szkodzi:)

Gość RokendRoL
Tak to jest wami kobietami. Jak ja zamawiam kuriera to liczy sie dla mnie to, zeby byl punktualny, uprzejmy i niedrogi, a to jak wygląda to sprawa drugorzedna. I jeszcze wam się chce romansowac w miejscu pracy. Dno totalne.

Gość prawiczy prawiczek 28
Na razie to go nawet nie znasz. Wiek to nie problem jeżeli ludzie się zakochają i nie sa przewrażliwieni na punkcie opinii środowiska. O ile się będzie czepiać. Ale facet pewnie ma zonę albo tylko dziewczynę.

Gość wrrereer
fakt mloge chlopaki sa w tych kurierskich firmach :D

Nie ma obrączki więc chyba nie ma żony, gdyby miał to pewnie by nosił przynajmniej tak mi się wydaje że młodzi zaraz po ślubie zwykle noszą. Co do dziewczyny to nie mam pojęcia, ale dziewczyna to nie żona, a on mi się bardzo podobaBoję się trochę opinii znajomychże pomyślą że się prowadzam z małolatem.Zawód jest dla mnie nieważny, co z tego że kurier, mógłby być nawet szambiarzem.

Gość panienka_joasia
hej dla kobiet punktualność i uprzejmość są ważne, ale umiemy tez docenić piękno mężczyzny:) ja z nich skorzystałam parokrotnie i choć przystojny kurier to miły dodatek to jednak najważniejsza jest cena. starababo średnio mi się podoba twoje spojrzenie na świat: „dziewczyna to nie żona? no proszę cię! jeśli jest wolny to ok. próbuj, ale od zajętego wara!

Taka jesteś honorowa?Że byś dała sobie spokój z facetem bo ma dziewczynę?Ja myślę, że jak mężczyzna bardzo kocha to pozostanie wierny i nie zakocha się w innej, więc dlaczego to miałoby mnie powstrzymywać?Jeśli jest w dobrym, trwałym związku to i tak nie da się uwieść, a jeśli ją zostawi to będzie znaczyć, że to jednak nie było to.

Gość dobre dobre dobre
joasie boisz sie ze inna bedzie ladniejsza niz ty?