paris:-) 0 Napisano Listopad 26, 2010 od jakiegoś tygodnia biorę kwas foliowy,który ma mi ułatwić zajście w ciążę,niestety od kiedy zaczęłam go brać codziennie boli mnie głowa...jak sądzicie czy to ten kwas może być tego przyczyną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Listopad 26, 2010 kwas foliowy ma ułatwić zajście w ciążę? Zapobiega on wadą cewy nerwowej u płodu, ale nie słyszałam, żeby wpływał na płodność u kobiet. u mężczyzn podobno może mieć wpływ na jakość nasienia a co do bóli głowy to raczej nie od kwasu, ale wszystko jest możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko mozliwe Napisano Listopad 26, 2010 ale bierzesz w dawce 0,4 czy tej wyższej, jesli w tej wyższej to jest to możliwe,że organizm musi się przyzwyczaić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Listopad 27, 2010 biore normalnie jedną tabletką na dobe i czuję się fatalnie...wczoraj jej nie wzielam i dziś głowa nie boli,czemu tak sie dzieje?przecież to witaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach