Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k'

pytanko...ja juz sama nie wiem;(

Polecane posty

Gość k'

"kazdy normalny, dojrzaly i doswiadczony facet wpada w panike na wiadomosc ze jest pierwszym" jeszcze pare miesiecy temu bym naprawde sie usmiala, ze niby jak facet moze sie czegos takiego przestraszyc?! hehe;( juz mi do smiechu nie jest, jak mnie chlopak rzucil po tym jak sie dowiedzial ze jestem dziewica. ale tak wlasciwie faceci moglibyscie mi wyjasnic o co chodzilo mu? za chiny nie rozumiem czego sie tu bac. tym bardziej ze bylo nam dobrze i to on tego chcial,nalegal...itp

Gość obsesive 28
1. no ze może całe życie bedziesz rozpamiętywac ze np. mu nie wyszło i to był nie udany twój pierwszy raz 2. nie chce bo jestes niedoświadczona (choć to mało prawdopodobne) 3.Nie chce żeby po pierwszym razie dziewczyna się do niego uczepiła bo on jest pierwszy i to jest pierwsza miłość.

Gość k'
pierwsze 2 podpunkty rozumiem ale z tym uczepieniem sie to przeciez teoretycznie zawsze jest takie ryzyko kiedy sie z kims wiazesz

Gość kasia_kasiunia
dziewica wlozku, to kloda drewna ktora potrzebuje drwala, a nie kazdy chce nim byc

Gość scvwc
bez sensu, kilka minut i po straceniu dziewictwa jest nastepne razy sa lepsze, niekoniecznie dziewczyna musi nast razem lezec jak kloda, moze po prostu szukal jakiegos przygodnego seksu