Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijemtegoo

chodzę w sukienkach i spódnicach

Polecane posty

Kultura mam na drugie - dla mnie tez, szczegolnie ze mam braci, ktorzy nie rozrozniaja spodnicy od sukienki i nic sie nie wtracaja do swoich zon, ale widac, ludzie sa rozni. Moj maz bardzo obserwuje ludzi a szczegolnie mnie :)

Gość kijemtegoo
Asia, ja mam opinię elegantki i jeśli siostra albo ktoś ze znajomych chce pożyczyć coś na specjalną okazję, to lecą do mnie :-), a mnie to tak cieszy, kiedy mogę coś komuś pożyczyć, a jeśli jeszcze wygląda w tym ładnie i kobieco, to już w ogóle jestem z siebie dumna, że mam taki gust Przepraszam, nie brzmi to zbyt skromnie. :D

kijemtegoo - brzmi bardzo dobrze - tak wlasnie powinno byc :) konieta powinna byc kobieta :)

Gość kijemtegoo
dokładnie :-)

kijemtegoo - mi raz tez kolezanka z pracy zaproponowala, zebym jak robie zakupy kupowala tez dla niej, ale sie nie zgodzialam, bo gbyby nie pasowalo to dla mnie klopot. Al e on a chyba i tak tylko tak zartowala :) i ja tez w zartach odmowilam :)

Gość kijemtegoo
:-) no to miło, ja po zakupach czasem słyszę w domu, "aaa to mogłaś mi też kupić, skoro były też w innych rozmiarach" ( z lekką pretensją w głosie)

Gość kijemtegoo
Cześć Asia, już nie zatrzymuję.

Kombinowaliśmy kiedyś, ale się nie dało. Podobno parę lat temu dało się foty wstawiać normalnie na forum, ale to zablokowano Umiem tylko grubo, a i jeszcze przeklinać bez gwiazdek, ale to widzę, że Ty również:D

Eee tam zaraz fetysz :P Poprostu lubie urozmaicenie :D No i lubie się ­­­­­­­­­­­ grubo pobawić :D

Tyz minęło łosiemnascie hej!! Ino nie łostatnio :P Jak wacpanna napise skąd do rad bedem :P