Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijemtegoo

chodzę w sukienkach i spódnicach

Polecane posty

Gość kijemtegoo
Ładnie wy mi tu w moim temacie własne sprawy wywlekacie poszał won :D :D nawet się zrymowało

kijemtegoo - nie wiem czemu Ci ludzie sie kloca (jak to Polacy) on Twoim topiku, ale ja tez uwielbiam duzo lepiej spodnice i sukienki. czuje sie wtedy kobieta. Niestety moj facet nie przapada, bo mowi, ze mam za krotkie nogi (! mam 164 wzrostu i normalne nogi a on jest glupi) wiec czesciej zakladam spodnie, ale mnie wkurzaja. teraz te z tym krotkim stanem sa wkurzajace - slylic sie nie moge nawet zeby mi pol plcecow nie wyszlo.

Gość kijemtegoo
szubrawcy złodzieje!! :D

Gość kijemtegoo
Asia powiem Ci, że twój facet się nie zna.. :D nie chcę Cię podburzać, ale ja bym go nie słuchała, sama mam 163 cm, ale nogi chude, wydaje mi się, że proporcjonalne,a poza tym spódnice z podniesionym stanem optycznie je jeszcze wydłużają :)

Gość drechu
­­­­­­­­­­­ to jak

kijemtegoo - wiem, juz przestalam sie przejmowac tym co mowi (po 10 latach), wiec do pracy czesciej chodze w spodnicy niz w spodniach, szczegolnie latem i wiosna. Kiedys, jak bylam na studiach to tylko chodzilam w spodnicach. Jak go poznalam dopiero zaczelam chodzic w spodniach, ktore byly rzadkoscia na mnie.Potem mi gada o tych moich nogach, i przez jakis czas zarzcucialm spodnice, ale w 2 lata temu powidzialam basta! uwielbiam spodnice i juz mnie nie obchodzi kogos zdanie.

Gość drechu
­­­­­­­­­­­ krew mnie zalewa

Gość drechu
­­­­­­­­­­­chce umieć

kiedys uwazano mnie za najbardziej kobieca dziewczyne z mojego grona znajomych.. chyba to przez te spodnice :)

Gość drechu
­­­­­­­­­­­yyyyhhhh

Gość drechu
­­­­­­­­­­­ jkhgf