Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loliiitaaa

Moój pierwszy raz. POMOCY !

Polecane posty

Witam ;) Jestem z moim chłopakiem od ponad roku i jesteśmy bardzo szczęśliwi.Jak dotąd obyliśmy się bez seksu jednakże chcieliśmy jakoś przypieczętować naszą miłość.:) Nasza pierwsza próba miała miejsce jakieś 2 miesiące temu, jednakże nie udało nam się. Mój chłopak nie mógł wejść.Wczoraj spróbowaliśmy znowu... Czekaliśmy na dni niepłodne, które właśnie przechodzę. Kupiliśmy prezerwatywy.Ehh znowu się nie udało, delikatnie we mnie wszedł, tak że prawie nawet nie poczułam... Próbował dalej aż prezerwatywa pękła... Wytrysku nie było, ewentualnie minimalne nasienie, ale to nie wytrysk. A więc moje pytanie brzmi...Czy mogę być w ciąży i jaka jest szansa? Podkreślam,że : - jestem dziewicą. - chłopakowi nie udało się we mnie wejść (była to próba, dotykał mnie jedynie wszedł na nie więcej niż 5 cm) - nie było wytrysku. - od razu po tym zdarzeniu przemyłam się dokładnie. - mam dni niepłodne.

Gość .Up.
Ciąży nie będzie, a wy na przyszłość zacznijcie od długich pieszczot i dodatkowo kupcie żel nawilżający to prezerwatywa nie powinna pęknąć. Chyba, że zakładać nie umiecie ;p

Gość poruszenie_W_bokserkach
a trysnął w srodku?

Gość heeeeeee
NIE JESTES;ALE SA ROZNE CUDA

Gość mamachichi
spoko, nie jestes, tylko zwróć uwage na to jakzakładacie prezerwatywe, poza tym kup sobie zel nawilzający, np durex, ułatwi sprawe;-)

Dziękuję bardzo,poprawiliście mi humor ;) Mam nadzieję, że macie racje... Jeśli okres się nie zjawi pomyślę o teście ciążowym. ;) Ale nie chcę martwić się na zapas ...