Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagadkowa ona5bb

kto sie zna niech sie wypowie

Polecane posty

Gość zagadkowa ona5bb

zastanawiam sie nad kupnem dzialki..ktora czesciowo oznaczona jest jako rolna, lesna, łąki i pastwiska. moze ktos sie oreintuje czy warto zainwestowac w taką dzialke ? czy będe sie mogla tam wybudowac, czy moze ktos byl w podobnej sytuacji ?

Gość kostiummmmm
a jakiej wielkości???

Gość Wszystko wynika z planu
z planu zagospodarowania przestrzennego, działa nie może być dwojaka bo niby jak jest napisane "działka w połowie jest budowlana" ? :D. Rozumiem że mogą być 2 działki jedna budowlana druga rolna. Jeśli działka jest rolna to zawsze można ją odrolnić lub gdy jest wystarczająco duża , wybudować dom. Wielkość działki pozwalającej na budowę domu (gospodarstwa) określają tak mi się zdaje plany zagospodarowania przestrzennego.

Gość zagadkowa ona5bb
niecale 20arow

Gość zagadkowa ona5bb
ale martwią mnie te opisy ze są ląki i pastwiska, ze jest zalesiona.. itd dzialka nie jest mala, w sumie nie potrzebuje az tak duzej dzialki ale trafia sie okazja wiec, ale czy warto ?

Gość yghuji;
zależy czy jest uzbrojona bo mogą tak w cholerę daleko być media że za ich podłączenie zapłacisz 5 razy tyle co za działkę

Gość heeeeeee
jak ma ponad hektar wielkosci to tak,jak nie to domek letniskowy, i oczko woden sobie wykopiezs bedzie prawie jak na mazurach:-P

Gość kostiummmmm
jak ma hektar przeliczeniowy to można dom postawić-siedlisko to się nazywa. ale ja bym sie tu jak ktos z góry nad mediami zastanowiła . najważniejszy prąd. pojedz do gminy i do starostwa obejrzyj plan zagosp. terenu weź mapki i takie tam. tam ci powiedza. a gdzie ta ziemia??

Gość zagadkowa ona5bb
na mazurach :)

Gość kasia_kasiunia
idz do gminy i spytaj sie ozagospodarowanie przestrzenne tego terenu, to bedziesz wiedzial,czasai jest tak ze czescio dzaualka jest rolna i budowlana, i mozna sie pobudowac

Gość zagadkowa ona5bb
chcialam sobie tam na starosc dom postawic a jestem ze sląska i nie mam czasu jezdzic :( ale kocham mazury i chce tam mieszkac na starosc :)

Gość kostiummmmm
a coś więcej??? mazuryyyyyyyyyyyyyyyyy ???