Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fascynacja..

Kiedy po ur dziecka wróciłyście do pracy? Zaraz po macieżyńskim czy po kilku lat

Polecane posty

Gość fascynacja..

ach??

Gość fascynacja..
macierzyńskim poproawaim, jestem zmeczona nie mogłam sie pomylić... a mam troszke wiecej klasy, by nazywac kogoś krową...ale to już niewazne

Gość ;lk;lk;l
tak samo jak belle de jour, wrcam po roku, ale tylko na pol etatu

Gość bonzaica
ja wróciłam w pierwszy dzień po macierzyńskim

Gość szybko
zaraz po wykorzystaniu przepisowego macierzyńskiego....po drugim dziecku, bo po urodzeniu pierwszego siedziałam w domu, aż mały pójdzie do przedszkola, niestety po córce nie mogłabym już sobie na to pozwolić....sytuacja materialna mnie do tego zmusiła.

ja planuję po macierzyńskim wrócić na pół etatu,potrzebuję kontaktu z ludźmi,mimo że kocham moje dwie dziewczynki (jedna sześciolatka,druga w drodze) ;)

Gość a że się wtrącę
czy urlop wychowawczy to jest płatny?

Gość rwerewrwet
Wychowawczy nie jest płatny chyba, że dochody nie przekraczają na osobę 504 zł to wtedy ma się prawo do zasiłku rodzinnego, a tym samym do płatnego wychowawczego, który wynosi 400 zł.

Gość a że się wtrącę
Dzięki za odpowiedź... A jak jest się na pół etatu zatrudnionym, to jak to wygląda z wychowawczym?

Gość ja wracam po macierzynskim
z tym ze u mnie trwa on 9 miesiecy + 3 nieplatne. Wczesniej pracowalam na caly etat a teraz bede pracowala 2 dni czyli 16 h. Wiecej mi sie nie oplaca bo jak podliczyc przedszkole to wyjdzie ze zarobilabym troszke wiecej pracujac 35 h wiec wole posiedziec ten czas z dzieckiem i miec troszke mniej. A jak pracuje 16 h w tygodniu to panstwo mi pomoze finansowo

ja wróciłam po dokładnie po 3 latach od dnia pójścia na L4 gdy byłam pod koniec ciązy z córką, z tym że mam teraz dwoje rok po roku córka prawie 3 lata syn 1,5 a ja od miesiaca pracuję :)