Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczkaaa89

czy to normalne?

Polecane posty

Gość Moniczkaaa89

podejrzewam, ze moge byc w ciazy, duzo przynajmniej na to wskazuje i stad moje pytanie, czy bol brzucha w okolicach macicy na poczatku jest normalny? bo od paru dni go odczuwam i powoli zaczynam sie martwic...

Gość pewnie problemy z trawieniem
.

Gość hggggggggggggggggggggggggggg
a który tydz

Gość asicccca
a króry tydz

taki jak na @ teoretycznie jest normalny, ale lepiej skonsultować z lekarzem, bo różnie bywa a co wskazuje na ciążę? Test był pozytywny?

Gość Moniczkaaa89
czekam na wyniki bety, ktore dzis robilam a wydaje mi sie ze to tak bylby pewnie jakis 4-5 zwykly test robilam tydzien temu i wyszedl negatywnie ale @ jak nie bylo tak nie ma a juz 10 dni mi sie spoznia stad podejrzenia no i bol taki jakby na @ mam tylko troche mocniejszy niz to zwykle mialam

Gość asicccca
mi sie wydaje ze tak ma byc

Gość Moniczkaaa89
czyli jednym slowem teoretycznie nie powinnam sie martwic :) a jeszcze taka jedna sprawa, czy w tym momencie czas robienia testu plytkowego ma jakies znaczenie? chodzi mi czy jest roznica czy zrobie go rano czy pozniej? bo chyba jutro tak dla samej siebie powtorze jednak

Gość asicccca
napewno nie zaszkodzi zrobic test mysle ze jk jestes w ciazy to i teraz wyszedlby pozytywny

test najlepiej zrobić,kiedy spóźnia się miesiączka,a z tego co pamiętam, to brzuch mnie bolał na początku ciąży*(jeszcze nie wiedziałam,że jestem) i ból podobny do menstruacyjnego.potem zrobiłam test,i upadłam na głowę bo każdy ból wywoływał we mnie panikę,że coś złego się dzieje,ale dzięki Bogu wszystko przebiega prawidłowo:) ja 1 test zrobiłam z ciekawości,rano po pracy-wyszła bardzo blada kreska, drugi po wstaniu-już odrobinę mocniejsza ale jakoś mi się nie chciało wierzyć w te kreski :D dopiero beta pokazała że jednak jestem w ciąży.

Gość Moniczkaaa89
wiec jednak lepiej z rana na wszelki wypadek :)

Gość asicca
ja bym zrobiła teraz bo bym nie wytrzymała do rana

Gość asicca
to dawaj zobaczymy