Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janka kolezanka

jak moge sie zabezpieczac? po tabsach bola mnie nogi

Polecane posty

Gość Janka kolezanka

Partner nie chce uzywac prezerwatyw , poprostu u niego to jest tak ze wyciagam gumke a jemu zanika wzwod. Biore tabletki pol roku ale zle sie po nich czuje zwlaszcza ostatnio bola mnie nogi i mam biegunke . Jak moge sie zabezpieczac ???? spirala odpada co pozostaje ????????????

to jest trochę ciężko. chyba, że spróbujesz z plastrami antykoncepcyjnymi? ich skuteczność jest prawie identyczna jak przy tabletkach wskaźnik Pearla też jest poniżej 1. ale to jednak też hormony więc nie jestem pewna, zapytaj najlepiej ginekologa. i zdecydowanie odradzam te wszystkie globulki i kapturki, ponoć są najmniej skuteczne ; /

Gość jaheiraaaaaaaaaaaaaa44
mnie po analu dupa boli i zyje

Gość Janka kolezanka
chyba ze jest cos takiego jak tabletka anty tylko z 1 hormonem ale nie wiem jak sie nazywa

zmien tabletki lub idz do innego ginelokologa bo to ze zle sie czujesz znaczy ze masz zle dobrane ja na poczatku bralam takie teblety ze strasznie sie po nich czulam powiedzialam o tym mojemu lekarzowi i przzepisal mi inne harmonet :) teraz jest super zero skutkow ubocznych

no właśnie możesz poprosić o zmianę tabsów lub spróbować te z jednym hormonem - tzw mini pigułka. ale też najlepiej skonsultuj to z ginem

Gość Janka kolezanka
bola mnie nogi , w ogole to mam poczatek zylaka i po tabletkach jeszcze bardziej sie uwidocznil

Gość Inga87
A dlaczego spirala bez hormonów odpada ? Możesz też spytać ginekologa o zastrzyki antykoncepcyjne lub tabletki Cerazette ( są w nich inne hormony niż w dwu- składnikowych tabletkach ), zostaje Ci jeszcze antykoncepcja mechaniczna np. Diafragma.