Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vincentt

Miłość

Polecane posty

Gość Vincentt

Czy wierzycie w prawdziwą miłość taką "mimo wszystko " ew jak ją definiujecie :)

Może gdybym żyła w innej epoce to bym uwierzyła ale nie w dzisiejszych czasach przesiąkniętych konsumpcjonizmem 🖐️

Gość Vincentt
Wiesz chyba niestety musze zgodzić się z tobą ;( też im bardziej sie nad tym zastanawiam i obserwuje to dochodze do takiego wniosku że już tego czegoś nie ma a szkoda

Gość Vincentt
a jescze powiedz czemu nie wierzysz :)

Gość wierzę :)
❤️

Gość smutasek 22
czy wierze -kurcze tak kocham swojego sexa ze nawet odwolanie slubu z jego strony wybaczylam , czym jest milosc to wlasnie to ze mimo wszystko wybaczam mu wpierdalam sie w glupie uklady , czy wierze wierze !!! znam ludzi ktorzy naprawde kochaja sie !!!!!!

Gość Vincentt
optymistycznie się zrobiło :) Fajnie kurcze moze wlasnie o to chodzi ze ludzie musz znalesc tego kogos z kim sie zwiaza bo chyba malo kto wiaze sie z kims z przypadku chociaz nic mnie dzis nie zdziwi :D

Gość smutasek 22
ja mialam tak ze bardzo mlodo poznalismy sie 6 lat mialbyc slub i odwolal bo zauroczyl sie-pomimo ze jebnelabym go w jape kocham go !!nie dojrzal jeszcze moze nie wyszlala sie, w marcu mial zauroczenie pierwsze zostawil mnie- ja znalalam sobie kogos mija miesiac i zaprasza mnie na kawe spotykam sie chociaz nie nawidze go za to wszystko , 5 min i wiem ze chcce wrocic, godzina calujemy sie i wracamy potem zareczyny i data potem nowe zauroczenie, obecnie ma kobiete miesiac dla ktorej odwolal slub, ale kocham go widujemy sie uprawiamy sex i widze ze teskni nie wiem czemu mamy tak pod gorke czemu nan nie wychodzi zawsze cos, ma nowa kobiete i zdradza ja ze mna, a przeciez zauroczenie to piekne chwile osoba druga jest wszystkim a on poprostu zdradza ja!!! czy wierze w milosc tak czy pojebalo mi sie w glowei tak, jemu tez sami to przyznajemy nasza droga jestm z mega zakretami

Gość Vincentt
no faktycznie dziwne to troche

Gość plus
vincentt a skąd ty jestes ??

Gość Vincentt
Z Gorzowa Wlkp a czemu pytasz ??

Gość dadadadadadada
na pewno jest! Ja mialam chlopaka,pozniej narzeczonego ,klasycznie zauroczenie ,wielkie plany...pozniej slub ,kilka lat prozy zycia...i wkoncu ten wypadek...tak na prawde dopiero wtedy poczulam jak bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego ...ten izaden inny

Gość Vincentt
a co się stało ?? Jeśli można wiedziec

Gość mattos
wierzę że jest tylko nie zawsze ta prawdziwa miłość jest nam przeznaczona..tzn spotkamy ją , ale nie zawsze jest nam dane z nią byc ...

Gość plus
a nic myślałam ze z innego miasta bo mam kolege vincenta :P

Gość Vincentt
a ty skąd jesteś ??

Gość plus
a ja z krosna