Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zagubiona2000000

Ubiór/selekcja w klubie

Polecane posty

Mam problem zastałam zaproszona przez kolegę do clubu SQ w Poznaniu. Podobno selekcja jest tam okropna i nie wiem jak się ubrać żeby wejść a pojadę dużo km tam więc jakoś nie chciałabym aby ta podróż zakończyła się nie powodzeniem. Jestem studentką mam 20 lat. Ubieram się bardzo elegancko szpileczki 12 cm obowiązkowe i codziennie. Po prostu kocham się ubierać prosto i elegancko. Najchętniej ubrałabym sukienkę ale nie wiem czy nie będę zbyt elegancka do tego clubu. Myślałam aby ubrać takie buty http://www.stylowebutki.pl/products/Qupid-System-04-czarne.html i do tego mam sukienkę bez ramiączek z jest czarna a z pod spodem jest pudrowa halka co sprawia,że fajnie się mieni.Jest elegancka do tego rajstopy i kolczyki w krętki srebrne i jeszcze bransoletka czarna.Wygląda to bardzo elegancko aż może za. Napiszcie mi przykładową propozycję do clubu sq podajcie linki bo jestem zielona. Dużo chodzę na imprezy w Niemczech a tam nie dyskryminują ludzi za ubiór. Naprawdę nie wiem co się ubrać aby mnie wpuścili na 100% dodam,że jestem szczupła więc na dużo mogę sobie pozwolić w kwestii stroju.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować