Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt sie we mnienie zakocha ;]

Czy moglibyście sie zakochać w takiej dziewczynie? pytanie do facetów od 21 lat

Polecane posty

takiej która mieszka z rodzicami, nie ma pracy, studiuje dziennie na prywatnej uczelni i jest glupia, nie ma z niąo czym gadac i spi w dzien? :(

Gość tztzttz
ja :classic_cool: ale jestem laska ;P

Gość dfgsdfgdsgvlak
To ja już nie rozumiem-to ona śpi w dzień czy jednak studiuje?? :P

Gość dywizjon 303
nic nie wiemy o wyglądzie głupota może być nie tak wielka :D ja też lubię spać w dzień i wolę żebyś mieszkała z rodzicami, niż ze mną, bo lubię mieć spokój

Gość dywizjon 303
a połykasz? :classic_cool:

średnio ładna , niby każdemu sie podoba, ale jednak żaden nie podywa mnie! nikt, turek, arab, chinczyk, gruby, żul nikt mnie nie podrywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko co jakiś czas jakiś chlopak na imprezie ale to co innego bo są pijani :( wiec mam krzywe nogi (uda sie nie łączą) i w ogole jestem beznadziejna.....................................................!!! poznałam faceta, ale nie chcę utrzymywać z nim kontaktu bo jestem zbyt beznadziejna dla niego!! :( a on przystojny ogarnięty ma prace , skonczone studia!! a ja jestem zerem............

Gość i tak gorszy od was jest
27 letni facet mieszkający z rodzicami, bezrobotny, po studiach i z małymi szansami na znalezienie pracy.

ej no to tak samo jak ze mną (poza tą prywatną uczelnią, na którą bym nie poszła bo bym się bała, ze tam jakieś penerstwo bedzie :D) haha :P wspolczuje facetom

to zależy czy jestes przystojny i o dorbym sercu 27 letni

Gość lula pollulaa
Nie wiem do cholery dlaczego piszecie o sobie, że jesteście bezrobotne skoro studiujecie???? Nie macie statusu bezrobotnego!!! Status bezrobotnego ma się, kiedy się nie studiuje. Zwłaszcza jak się studiuje dziennie to taki wielki wstyd i hańba jednocześnie nie pracować???

Gość C E J R A
ja sie w tobie zakocham:classic_cool:

Gość lula pollulaa
--->LeśnySłodziaczek Jakim facetom współczujesz? Tym, który mieli by się tobą zainteresować, czy tym, którzy są w takiej sytuacji jak ty?

Gość no jeżeli studiujesz dziennie
i nie pracujesz a studiujesz coś gównianego to czeka ciebie bezrobocie strukturalne :classic_cool:

ale ja studiuje dziennie na prywatnej!!! co jest mega poniżające dla mnie :(

Gość każdy zdrowy facet
rozwiń myśl "wystarczy że ich podziwia"

Gość jak sie wstydzisz
to znaczy ze ambicje przynajmniej masz :p wiesz, wszystko jest kwestia tego, czy chcialabys to zmienic czy jestes ciepla, czy masz dobre serce, uczciwa, wierna... juz samo to wystarczy zebys znalazla kogos a faceci nie podrywaja na imprezach bo sa pijani, tylko ze na imprezach z zasady ludzie sie integruja, a na ulicy malo kto podrywa ;)

Gość dywizjon 303
lepiej niech nie rozwija :p ale to chyba dobrze, że uda ci się nie łączą :D łatwiej dotrzeć do sedna :classic_cool:

Gość czarny pytąg
wlasnie, czemu ci sie uda nie lacza? :classic_cool:

Gość dywizjon 303
mówiłem, że nie warto zachęcać leśnego, do rozwijania "myśli" :D ona i tak się nie musi wysilać, więc jaki słodziaczek, taka myśl i takie jej rozwinięcie :classic_cool:🖐️

Gość czarny pytąg
no ciesz sie, jakbys byla facetem z ta inteligencja to mialabys przejebane :D

Gość lula pollulaa
--->nikt sie we mnienie zakocha ;] "poznałam faceta, ale nie chcę utrzymywać z nim kontaktu bo jestem zbyt beznadziejna dla niego!! a on przystojny ogarnięty ma prace , skonczone studia!! a ja jestem zerem............" czemu chcesz to zmarnować?? Pozwól jemu zdecydować!!! --->LeśnySłodziaczek "Współczuje facetom, bo wystarczy im, że laska ich podziwia i nic więcej nie musi robić" No i nadal nie rozumiem czemu im współczujesz? Kto nic nie musi robić laska czy facet?

nie łączą chyba bo mam krzywice, albo to przez to że jestem chuda (49 kg przy 170cm) dobre serce...chyba mam , kocham zwierzątka, opiekuje sie kilkoma, żal mi wszystkich bezbronnych istot...nawet żuli mi żal, chodzę z puszkami przez ulice i wrzucam do koszy żeby mogli sobie wziąć :( ciepła chyba też, lubie sie przytulac, namiętna...ale to chyba za mało... kto by chciał laske która nie pracuje!! :(

Gość lula pollulaa
--->kto by chciał laske która nie pracuje!! Wydaje mi się, że wielu takich może być. Facetom to chyba tak nie przeszkadza. a na pewno nie przeszkadzało w dawniejszych czasach. Wręcz to była norma

Gość jak sie wstydzisz
ej to fajna jestes przeciez :o a praca? nigdy nei wiadomo kogo dopadnie, no chyba, ze pracowac nie zamierzasz w ogole?