Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt sie we mnienie zakocha ;]

Czy moglibyście sie zakochać w takiej dziewczynie? pytanie do facetów od 21 lat

Polecane posty

jestem w ogóle sierotą strasznie, rodzice taką ze mnie niesamodzielną zrobili...nie umiem prowadzić auta, bojęsię wszystkiego...ex chlopak zaniżył mi samoocenę która i tak byla niska, ale miałrację , jestem śmieciem. nie mam pracy , nie dostanę żadnej chyba że po znajmosci, nie mam nic do wpisania w CV...... starałam sie 2 miesiace w wakacje, robili mi nadzieje i nie dostalam pracy rodzice powiedzieli że mamy kase, nie musze pracować jako popychadło.... czuje sie mało wartosciowa bez pracy ...

Gość jak sie wstydzisz
przestan tak mowic :o po pierwsze, co to za facet ktory swoja dziewczyne w kompleksy wpedza? mezczyzna to powinien swoja kobiete wspierac i pomoc jej skrzydla rozwinac :o a z praca, skoro tak cie to boli, to po prostu staraj sie jakas zlapac, kiedy bedziesz mogla ale skoro studiujesz dziennie to skoncz te studia przede wszystkim, przeciez wiekszosc mlodych studiuje dziennie, nie rozumiem skad twoje podejscie...

ale jestem na dziennych prywatnych. każdy człowiek mysli "a to nierób na utrzymaniu rodziców" :O :( a moj chlopak , to np. mialam szanse na fajne sesje foto , i jeszcze bym dostała kase + fajne foty miała, a on mowil "oo wielką kariere zrobisz hahaha" ... tak mnie dołował...w końcu dużo brzydsza laska zgarnęła to, a jak on się dowiedzial , że dostała kasę to żałował że tak do mnie mówl, ale jużgo rzuciłam :(

Gość jak sie wstydzisz
i dobrze, ze go rzucilas, takie gadanie z jego strony swiadczy o jego kompleksach, a tacy faceci ponizaja wlasnie swoje kobiety (czy potem dzieci) bo lecza te kompleksy wlasnie w taki sposob nie mysl o nim w ogole i o tym co ci nagadal, naprawde ;) co za roznica na jakich, zamiast narzekac wykorzystaj je zeby sie rozwinac i skoro juz na nich jestes to sie przyloz pewnie bedziesz miec jakies praktyki na nich, takie uczelnie czasem potrafia fajne praktyki zalatwic, wiec siie lepiej skup na tym, zeby z tych studiow skorzystac ile sie da, a nie narzekaj na nie

Gość jak sie wstydzisz
w ogole mam wrazenie, ze to jest prowo, wiec nie bede sie tu juz udzielal ;) na wszelki wypadek jesli to nie prowo, to powiem ci, ze ja nie mialbym nic przeciwko komus takiemu, o ile wlasnie bylaby ciepla i dobra osoba przede wszystkim a prace zawsze mozna znalezc jak sie chce

czemu miał kompleksy? przecież był przystojny i w ogóle miał tak wiele... okazywałam mu uczucie... myślałam że raz w życiu mi sie uda...ale nie...znowu sie skończylo... on był dla mniie lepszy, bo też nie mial pracy, studiów...a teraz co spotykam facetów to wszyscy mają prace, studia pokończone... ja bym chciała takiego beznadziejnego jak ja, bo takiemu co ma wszystko co mogę zaoferować? :(

Gość jak sie wstydzisz
nie mial pracy, studiow... no prosze, wyglad to nei wszystko poza tym zdziwilabys sie ile atrakcyjnych kobiet i mezczyzn ma niska samoocene ;)

czuję się taka rozdarta...chciałabym mieć kogoś do kochania, a jednocześnie czuję , że nie nadaję się do tego, jak miałam szansę być z pewnym chlopakiem to odrzuciłam, bo odrzucało mnie jako zachowanie, powiedzonka, to że był gburowaty, z patologicznej rodziny, szukam księcia, a wiem że nie zasługuje nawet na parobka :(

Gość ujmnjiujmnji
z takim myśleniem, daleko nie zajdziesz, troche wiary w siebie dziewczyno bo aż nie wierze ze ktos moze miec tak niska somoocene... nie rozumiem, zamiast dizalac ty poddajesz sie wmawiajac sobie, ze jestes gorsza z dnia na dzien, chiec to móc i nie pisz, ze nie

Gość donatella nutella
Sloneczko! Uwierz w siebie!!! Nie daj sie zyciu. Z opisu wynika, ze dobra z Ciebie dziewczyna. Mowie Ci- zaryzykuj z tym facetem, wszystko dobrze sie skonczy :-)

przestancie jej slodzic :/ gdyby pisala, ze chce favjnego chlopaka bo studiuje dziennie i jest dobra to byscie pisali, ze jej leniem i neioch najpierw wymga od siebie :D zalocha

nieprawda. ja po prostu obiektywnie oceniam siebie. co ja sobą reprezentuję? nic. co z tego że jestem dobra. więcej "warta"bedzie zimna przebojowa suka która bedzie krótko trzymac faceta. ja jestem taką miekką "cipką" :(

a ty leśny słodziaczek pewnie jesteś brzydulą z wysoką samooceną i lepiej ci w życiu wyżywasz sie na słabszych :(

Gość ty lesny slodziaczek
jestes totalna kretynka

Gość szukam zboczenccca
lesnySłodziaczek debil