Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

|-(o)(o)-|

Co by tu w sobie zmienić?

Polecane posty

Mówię od razu, że nie jestem przystojny, bynajmniej tak mi się wydaje... Wiem także, że to jest forum dla kobiet, ale o to własnie mi chodzi - wybaczcie, ale nie zadam tego pytania na forum dla facetów o.O... Chciałbym po prostu dowiedzieć się drogie Panie, co mógłbym zrobić, aby wyglądać lepiej niż wyglądam teraz. Mam 17 lat, a mój wygląd nie jest zbyt dojrzały - takie trochę gejowskie kompleksy ;P Po niedzieli udam się do kosmetyczki w celu wyregulowania i dostosowania brwi do mojej twarzy, powinno to trochę pomóc. Zamierzam także zapuścić włosy tak do ramion i jeśli się spodobają mojemu otoczeniu to ufarbuje je na idealnie biały kolor (Co o tym sądzicie? Chodzi mi zarówno o zapuszczenie i o ufarbowanie), dodam to tego jakąś grzywkę i uczesanie takie hmm... ala bimber? Aj... bym zapomniał o to fotki (obok napisana jest aktualność danego zdjęcia): http://img816.imageshack.us/img816/2712/nyscerion.jpg (zdjęcie ma 5 dni) http://img34.imageshack.us/img34/4113/nyscerion3.jpg (zdjęcie ma półtora tygodnia) http://img121.imageshack.us/img121/6831/nyscerion2.jpg (zdjęcie ma miesiąc)

Gość maliboo
ludzie przestancie wklejac cudze zdjecia!

Gość 17 latek idzie do kosmetyczki
regulować brwi i narzeka że go za pedała biorą. komiczne :classic_cool:

Gość a światak siedzi .........
:classic_cool:

@usmiechnieta : ), akurat jeśli chodzi o to, czy mnie wezmą za pedała czy też nie, to mi z lekka zwisa - w dosłownym tego słowa znaczeniu ;P "lepiej wyglądać inaczej, niż 95% ludzi których spotykasz"

ale wydaje mi się, ze lepiej jak nie mówią nic niz by mówili na kazdym kroku ze wygladasz jak gej czy cos takiego ;) naprawde jest dobrze ;) masz bardzo ladny uśmiech ;)

Gość Asinnka
zrob sie na gotyka

e, to raczej nie mój styl :) Słucham dżemu, lady pank, perfect, danny, sami, etc. więc nijak mi twoja sugestia nie pasuje :D Już pisałem wcześniej, że dodałem do głównego pytania, pytanie: Czy mogę się podobać/jestem przystojny?

Gość kijemtegoo
najlepiej ogol się na zapałkłę, tylko nie reguluj brwi, gdybym się dowiedziała, że mój facet reguluje brwi, to wyśmiałabym i poszczuła psami

Gość NieOlaka
nie zmieniaj sie jest dobrze :)

Gość kijemtegoo
a tam stylu, ogol się na jeża, jeśli chcesz wyglądać bardziej męsko, a nie jak szczeniak, nie wiem Ty masz jakieś gejowsko-metroseksualne zapędy, nie reguluj tych brwi