Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia i brzydka90

Dla glupich nie ma ratunkuuu

Polecane posty

Gość głupia i brzydka90

Jestem brzydka (wiem to i całkiem sporo osób delikatnie mnie uświadamialo). Próbowałam się zmienić - profesjonalny makijaż, kobiece ciuchy, żartobliwe podejście do życia, studenckie imprezy. Niestety, nawet na byle jakiej popijawie jestem traktowana jak gorsza - wszytkie albo prawie wszystkie (oprócz grubasek) dziewczyny wokół mnie są wyrywane, tylko ja stoję w kącie tudzież pod ścianą. Oczywiście dopóki się nie rozpłaczę ze smutku i sama nie pójdę do siebie. Inaczej nie mam na co liczyć od jakiegokolwiek faceta, no chyba że z litości albo próby uświadomienia mi mojej brzydoty :( Więc nie pierdolcie mi ze mnie lubicie bo i tak wiem ze jestem najbrzydsza wiec wasze sztuczne pocieszanie nie ma sensu.

Gość każdy zdrowy facet
też jestem głupi :(

to po co sie zalisz skoro nie chcesz byc pocieszana bezsens :/ wez sie w garsc i nie uzalaj nad soba !!!

Gość głupia i brzydka90
bo i tak wiem że jestem brzydka więc ni pierdolicie, że "liczy się wnetrze" bo to góówno prawda, sama to przerabiałam ;( Nie ma sensu pocieszać paszczurów skoro i tak nikt się w nich nie zakocha bo są brzydkie :(

Gość kijemtegoo
Jak możesz mówić o sobie, że jesteś paszczurem? Z takim nastawieniem na pewno nikogo sobie nie znajdziesz :-O

Gość Sierżant Maczuga
zapodaj foto

Gość głupia i brzydka90
nawet małpy w ZOO się ze mnie smieją , chcialam oddac narządy do przeszczepu i szpik to mi dali do zrozumienia , że nie chca bo brzydkie a szpik genetycznie zjechany

Gość ladny i bogaty
no widzisz to mamy podobny problem , jestem przystojny i mam kase i ciagle wpadaja mi same ladne ale lachociagi ktore sa na jedna noc i tak juz od kilu lat nie moge sie zakochac