Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sumie juz szczesliwa

Chce się zabić.

Polecane posty

nigdy nie bede miała takiego zycia jak chciałam.

Gość kijemtegoo
a pozabijajcie się wszyscy, będzie więcej miejsca dla chińczyków

Gość a jjaaaa
A jakie chciałaś ?

Gość 12366879890
Zawsze jest szansa na coś nowego i dobrego. Prześpij się z tym, daj odetchnąć złym myślom i pomyśl jak ten okres przeczekać lub zainicjować coś co ci pomoże.

chciałabym moc wykorzystac to, co dała mi natura. dała mi urode, intelekt równiez. dodatkowo dostałam warunki finansowe. czyli mam wszystko. dla równowagi dała mi tez melancholiczne usposobienie, ktore powoduje, ze nie moge korzystac z wyzej wymienionych dobr. mijaja rok za rokiem, ja nad soba pracuje i wcale nie jest lepiej. siedze w domu i sie starzeje. nienawidze siebie. zyje tylko jedna mysla: ze kiedys leczenie przyniesie efekt, i bedzie mi dobrze. otóz mija 7 lat od poczatku moich przypadłosci psychicznych i wcale nie jest lepiej. jest inaczej, ale nie lepiej.

ciagle słysze tylko: "taka ładna dziewczyna i problemy? a jakie ty mozesz miec problemy?!?!!?" lub "masz kase, masz wszystko, o co ci kurwa chodzi?" dobre sobie, chciałabym wiedziec o co chodzi mojej głowie. dlaczego nie pozawal mi odetchnac, cieszyc sie.

Więc nie wiem, jak można chcieć się zabić mają kasę, urodę i inteligencję (a raczej mądrość).

nie znam osoby, która by ciezej pracowała, zeby poradzic sobie z depresja nerwica i fobiami. chodziłam do psychologa i psychiatry (owszem, pomogli!), pracowałam nad soba, nad kazdym aspektem, byłam systematyczna na studiach i w pracy, afirmowałam siebie przed lustrem, wychodziłam do ludzi. moge wszystko. ale mimo wszystko... nie chce mi sie kurwa! nie chce mi sie nic, nic nie ma sensu. i to nie frazes, to prawda. tylko ze wy macie hormony w normie, wiec potraficie jakis dojrzec. moje hormony szaleja, i nie widza sensu w reprodukowaniu.

stalingrad, ty masz za przeproszeniem jeden drobny durny defekt - tradzik. nie cierpisz na depresje , ktora usmierca zywych. i zebym nie wiem jak sie starała, jak chciała (nie naleze do tych, ktorzy sie kłada do łózka bo maja zły humor) to niestety ale to swinstwo mnie niszczy. zniszczyło juz wiele lat mojego zycia. nie trzeba mi mowic "wez sie w garsc" bo ja sie biore od 7 lat nieustannie. uwazałam ze wygram, i gówno z tego wyszło.

dopsz, postanowione, trza z tym skonczyc 🖐️ nawet na kafe posłuchu nie znajde 🖐️

Gość moj ojciec nielepszy
oo kurde podobnie do mnie z tym , że nie mam urody, mam kompleksy boje sie wszystkiego...w towarzystwie siedze cicho , jestem lenwa beznadziejna totalna, moglabym byc na 3 roku studiow teraz ale nie jestem , moglam miecsuper chlopaka ale zniszczylam milosc moglam yc fotomodelka ale odechcialo mi sie jestem zyebana ale nie zabije sie

zabije równiez swoje 3 koty, bo beze mnie sobie sierotki nie poradza 🖐️ to was pewnie poruszy :o

Gość ja jezdem Andrzej
idz na Andrzejki gdzies,moze poznasz jakiegos psychiatre🖐️

nie zalezy, to tylko smutna konstatacja

choc moze i wesoła, bo w koncu zwierzeta kocham bardziej niz ludzi 🖐️

"choc moze i wesoła, bo w koncu zwierzeta kocham bardziej niz ludzi " CHCIALAM CI PORADZIC, ZEBYS SIE POCIESZALA TYM, ZE JESTES WYJĄTKOWA, ALE JAK PRZECZYTALAM TO ZDANIE, TO ZMIENILAM ZAMIARY :D

samobójcy którzy daja sie odratowac to nie samobójcy ale pozoranci :o naprawde nietrudno sie zabic, a ci ktorzy maja za soba "nieudane próby samobójcze" to osoby wołajace o pomoc, a nie faktycznie chcacy smierci. nie ma nic prostszego niz zabic sie skutecznie.

jutro z sobą skończę, juz dłużej nie wytrzymam :(

bo watpie zeby cos mnie odratowało po skoku z 30 pietra. albo po strzale w oko. albo po konskiej dawce heroiny. albo po zderzeniu z murem, jadac 230hm/h.

typowe dla kogo, przepraszam?

amen.