Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sumie juz szczesliwa

Chce się zabić.

Polecane posty

Gość to nie chujowy kochanek
tylko oziebla jestes!

alez ja sobie zdaje sprawe z tego, ze kolega ktory mi w wieku 8 lat powiedział ze jestem brzydka to bzdura. dlatego nie rozumiem, dlaczego siedze sobie w kinie ze znajomymi, zrelaksowana, wszystko jest ok, i nagle przed oczami staje mi zamiast filmu tamta scena z dzicinstwa. i wtedy chce mi sie wyc. głupie to, tym głupiej sie z tym czuje, ze to az taki problem. co do sponsora - majac 18 lat wyprowadziłam sie z domu od mojego nienormalnego ojca. było bardzo cienko z kasa, zarabiałam wtedy jakies 500 zł (dawno temu, ale mimo wszystko trzaba z tego było opłacic mieszkanie plus zycie). i wtedy tez myslałam o sponsorze. ale pomyslałam wtedy, ze wowczas sie pograze całkowicie. dzis bogu dziekuje ze tego nie zrobiłam.

zalezy na kogo bys trafila. a psa chociaz masz? trzeba miec albo faceta albo psa;) ps. nie jestem oziebla- kazdy kiepski kochanek ma taki wykret ale jak sama siebie umiem doprowadzic w 5minut to nikt mi tego nie wmowi :]

Gość uhahahahaa
to nie sa zadne bzdury. moze kolega ktory raz cie nazwal brzydką to bzdura, ale jesli od rodzicow, od osob ktorym sie najbardziej ufa w dziecinstwie sie slyszalo wyzwiska oraz to ze sie jest do niczego itp. bardzo mocno sie zakotwicza w podswiadomosci i odzwierciedla na przyszlym doroslym zyciu.

Gość uhahahahaa
korzystajac z okazji moze mi ktos to przetlumaczyc albo napisac o co chodzi http://torrent-finder.com/show.php?q=Plac+Zbawiciela&Browse=tabs&PageLoad=loadall&select=13 czyzby federalni zamkneli moja ulubiona stronke? skad ja teraz filmy bede brala? :o

Gość uhahahahaa
niechsekazdyrobicosechce - :D juz cie uwielbiam normalnie 👄

niechsekazdyrobicosechce twoje poglady to jest skutek twojego spierdolonego dziecinstwa! a co za tym idzie ,zrytego beretu! ps.ty sama dochodzisz az w 5 minut? tzn ozieblosc!! same siebie nie znacie a chcecie zeby koles was znal na pamiec:(

Gość uhahahahaa
nie ma to jak sobie wyciagnac z kontekstu. z calego kurwa dlugiego topa tylko to co tyczy sie seksu :o i sie przypieprzyc. to dopiero jest zryty beret. a idz pan w choj 🖐️

uhhhahaha- przeciez to jakis samiec pisze samiec przez male "s" ktory zapewne poczul sie urazony moja wypowiedzia bo nigdy zadnej lasce dobrze nie zrobil :D nie boj sie...nie powiem twojej pannie ze to nie ona jest oziebla tylko ty jestes nieudacznikiem

słucha jak tego potrzebuje. ale ja widze ze on sie boi tych dziwnych klimatów w mojej głowie. wiec go oszczedzam, nie daje po sobie poznac. poprzedniemu wszystko mowiłam i jakos nie pomagało, wiec pewnie nie ma sensu zadreczac obecnego. mam kota, ale wychowałam go jak psa :P ja siebie tez potrafie doprowadzic w 2 minuty nawet :P ale z facetem zadnym jeszcze mi sie nie udało, za duzo mysli mam w głowie podczas seksu zeby sie oddac przyjemnosci w 100%

biedaczko,jestem dlugo po slubie i dzieki bogu nie musze juz szukac:D trafic na taka jak ty to dopiero porazka!! ale mnie juz to nie rusza! patologia zostanie patologia na zawsze!:(

Gość uhahahahaa
wlasnie. moze autorka ma do tej pory zejscie po speedzie albo koksie? :D:P

to nie chujowy kochanek 😭 zioło paliałam, ale nie wspominam tego przyjemnie. zejscia po koksie nie miałam, bo nie probowałam koksu. alkohol pijam ostatnio co wieczór. inaczej nie potrafie zasnac. jakies 3 miesiace to juz trwa.

uhahahahaa zdecyduj sie wreszcie czy te moje fleszbeki sa symptomatyczne czy sa wynikiem cpania/niedoruchania/whatever :P

Gość uhahahahaa
ponawiamy: "nie boj sie...nie powiem twojej pannie ze to nie ona jest oziebla tylko ty jestes nieudacznikiem" tylko w miejscie panna wstaw sobie "żona"

no niestety alkohol poprawia mi humor :o

lepiej sprawdzic kandydatke na zone na wszystkie strony,zwlaszcza rodzinke,bo teraz patologia jest tak nagminna! i wszystko w temacie🖐️

niechkazdy ile masz lat?

Gość uhahahahaa
daj sobie siana z alkoholem niech lepiej ci tabsy psychiatra wypisze. albo idz spac w wannie. ja tak mam, nie wiem czemu.. ze sie tylko w wannie poloze, to zasypiam :o

jedyne co dla was zostalo to menele i dresiarze:D i jak taki facet moze dac kobiecie radosc z seksu? :D:D