Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfwfwfw

przyznaje się wrobiłam go w dziecko

Polecane posty

Gość rfwfwfw

chciałam tego dziecka by między nami było dobrze by mnie nie zostawił trudno to opisać co się czuje zaczął być dla mnie oschły obojętny czułam że nasze dni są policzone paniczny lęk przed tym że mnie zostawi był okropny i stało się...byłam taka szczęsliwa sama sobie zgotowałam taki los on baluje za granicą zdradza mnie nie obchodzi go dziecko ja tym bardziej zniszczyłam sobie życie SOBIE SAMEJ tak mi wstyd..

jak ma Cię zostawić to i tuzin dzieci go nie powstrzyma. Chomik, pies i kot tez nie

Gość cbcbc
kobiety - nie rubcie dzieci przed slubem!!! a nigdy w celu zatrzymania faceta, bo facet i tak odejdzie jak nie bedzie chcial a pozniej wielu fajnych facetow (jak ja) z powodu dziecka Cie odrzuci

Gość nie wierze kolejna
kretynka nie zal mi Cie sa wiesz dlaczego ?? ciagle gadasz o sobie egoistko zrobilas sobie dziecko, zeby go zatrzymac teraz TY zostalas sama zastanowilas sie jaki los zgotowalas temu biednemu dziecku ?? co mu kiedys powiesz ?? nie Ty ciagle o sobie bossheee

Gość do autorki tego tępego topiku
mam nadzieję ze niedługo umrzesz w mękach ale przede wszystkim mam nadzieje,ze zdechnie twoj bękart, życze mu zeby zdechł na twoich oczach k u r w o

Gość jak go wrobiłas
przedziurawiłas prezerwatywe?