Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ups..........

lotto

Polecane posty

Gość Ups..........

Ile kosztuje 7 skreśleń w lotto? Pytałam się w kolekturze to baba powiedziała że nie wie jak puszczę to będzie wiedziała, może ktoś się orientuje?

Gość karolek s.
zeby miec 100% na wygrana musisz wydac jakies 10milionow na kupony :classic_cool: powodzenia

Gość Ups..........
Ja się zapytałam ile kosztuje 7-ka w lotto a nie ile wydam na kupony ze wszystkimi kombinacjami,Karolku nie rozumiesz pytania nie odpowiadaj!

Gość karolek s.
Ja tylko kochanie napisałem ci że nadzieja matką głupich :D

Gość jedno skreślenie kosztuje 3 zł
a więc 7-21 zł

Gość Ups..........
Mnie chodzi o jeden zakład a w nim 7 skreśleń a nie o 7 zakładów.

Gość jedno skreślenie kosztuje 3 zł
to idź do innej kolaktury

Nie napisałas,które lotto. Czy mini? Jeśli w lotto-tym z kumulacją,to płacisz jak za 7 zakładów. W mini to będzie więcej,trzeba to policzyć. A o 10 milionach,to bzdury piszesz,bo kombinacji w lotto jest ponad 14 milionów,pomnóż przez cenę jednego zakładu. I nie płaci się za SKREŚLENIE,każde skreślenie pomnaża liczbę kombinacji. Statystyki się uczcie. Powodzenia,sam wysłałem mini,lubię się pobawić. Oczywiście to nie sposób zarabiania,chyba dla tych oszustów,którzy systemy sprzedają i szukają naiwnych ignorantów. Ale tymi cwaniakami powinien się prokurator zająć,nie wiem,czemu tego nie robi,szlag mnie trafia,jak czytam o "odkryciach w liczbach",bandytyzm!

Gość marietkawww
Lotto to jest stary duży lotek. System 7 kosztuje 21zł, 8 już 84zł. jak trafisz trójkę to dostajesz 4x20zł.

Gość LOTTOG
kupon lotto 12 skreśleń już od 1zł - GRUPOWA GRA SYSTEMEM w LOTTO - wysokie wygrane - zapraszam: lotto-group.pl/pr,135

Gość kumulejszyn
podobno 12 skreslen w kratce (chyba 12 wiem ze najwiecje ile mozna) kosztuje ponad dwa tysiace. mysle ze teraz kumulacje beda do samych igrzysk euro, trzeba nabic kieszen bo przeciez lotto daje na wygrane 50% wplywow (jak kumulacja 8 baniek to w kasie 16 mln)