Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówili na nią słońceeeeeeeee

Jak pić żeby się nie upić? Macie jakieś sposoby?

Polecane posty

pić, jeść i dużo się ruszać:) Najlepsze imprezy na których jest dużo picia i wypada zachować "twarz" to weesssela! ale zawsze też jest dużo jedzenia i tańce:) Ja zawsze przy okazji jakichkolwiek imprez biore też 2kc - 2, 3 tabletki w trakcie picia (oczywiście zależy ile pijecie;P) i rano budzę się bez bólu głowy i innych takich:)

Zjeść wcześniej coś b. tłustego, ale jak wszystko odpuści można zobaczyć świetlisty tunel, no i dużo tańczyć, człowiek zawsze najbardziej sę wstawi na posiadówkach

Gość udgfjggdshfj
Pić POWOLI to wystarczy ;) No i przegryzać co nie co!

mój mąz np. na imprezie nigdy nie wypije więcej niż 3 kieliszki wódki bo później źle się czuje nie widziałam go chyba nigdy nawalonego ja za to po prostu nie lubię alkoholu, czasem wypiję jedno ciemne piwo dla smaku albo jedno mojito i już wtedy mi wesoło nigdy więcej

mój sposób: na gdzine przed wyjściem dwa kieliszki tego, co bedziesz piła (lub jeden kieliszek wina pełny lub mały browar) po wypiciu sardynki z puszki zgniecione razem z olejem, lub te w pomidorach z dwiema łyżkami majonezu Wypić trzeba po to, żeby w organiźmie wcześniej rozpoczęła się produkcja enzymu rozkładającego alkohol - dehydrogenazy

Gość gsdgdsfgdsf
ja mam najlepszy, najskuteczniejszy i sprawdzony sposob dobra sciecha dobrego scierwa(kumaci wiedza o czym pisze) i nikt ci nie podskoczy

Gość gsdgdsfgdsf
nie podskoczy w sensie ze przepijesz kogo chcesz

Gość schizzaaaaaaa1
Po co pić jak nie można się upić? Przecież to najlepsza część, oczywiście upić do dobrego humoru, nie do podłogi ;D trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć sobie dość :) i tyle .

tylko niektórzy nie wiedzą kiedy powiedzieć sobie stop... i wtedy ból głowy może być gwarantowany :P

właśnie o to w tym wszystkim chodzi żeby wiedzieć kiedy przestać pić, albo umiejętnie rozłożyć sobie przyjmowany alkohol:) ale tak czy tak ja po każdej dawce alko mam rano mniejszego czy większego kacyka, dlatego muszę 2kc, albo inne sposoby stosować żeby tego unikać:)

echh, ja mam strasznie słabą głowę do alkoholi :( i niestety, gdyby nie znajomi którzy czasem stopują mnie w piciu to nie wiedziałabym kiedy przestać :(