Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeanny30

wymioty a dwie tabl cilest?

Polecane posty

Gość jeanny30

witam, otoz mam taki problem i potrzebuje rady. wczoraj wzielam tabl ok 20, a przed 22 zwymiotowałam, pozniej po 23 jeszcze raz, była to 17 tabl z opakowania, jak wrocilam do domu to 00.30 wzielam druga tabl. i w zwiazku z tym chcialam zapytac jak teraz bedzie wygladac moje zabezpieczenie? czy mam ta 21 tabl wziasc z kolejnego opakowania? czyli by zawsze jednej brakowalo. zawsze zaczynalam nowe opakowaie w srode, a teraz jak ma byc bo juz zglupialam?

Nie znam się dobrze, ale o ile mi wiadomo, wczoraj zażyłaś dwie tabletki. Więc bierz już normalnie do końca, bo jednej tabletce każdego dnia, aż do końca opakowania. Po prostu w tym cyklu przyjmiesz jakby 20 tabletek tylko w 20 dni, potem przerwa 7 dniowa. I nowe opakowanie zaczniesz w we wtorek. Tak jest najlepiej.

Gość jeanny30
a jak z moim zabezpieczeniem?

dobrze wszystko zrobiłaś, zabezpieczenie masz zachowane cały czas, bo nie pominęłaś tej tabletki, zwymiotowałaś, ale przyjęłaś następną i jest wszystko ok, antykoncepcja jest cały czas nie dobieraj tej 21 tabletki z innego opakowania, po prostu weźmiesz 20 i bedzie ok, potem 7 dni przerwy (nie dłużej pamiętaj, bo skonczysz opakowanie dzień wcześniej to żebyś sie nie pomyliła) i z zabezpieczeniem w przerwie też bedzie ok' mi się to nie raz zdarzyło

Gość jeanny30
dzieki za odpowiedzi,martwi mnie jeszcze to bo po wzieciu tej pierwszej tabl godz po odbylam stosunek, a pozniej godz po wlasnie zwymiotowalam pierwszy raz, pozniej po 23 drugi raz, a ok 00.30 wzielam ta druga tabl. wiec jak w tym przypadku to wyglada?

Gość jeanny30
jestes??