Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzannaaa900000000000000

Moja rodzina to materialiści. nienawidzą mnie, smutno mi :(

Polecane posty

Za kilka dni obchodze urodziny, a nawet gdybym chciała to nie mogłabym wyprawić ich w domu (mimo że mam dosyć sporą chate) bo rodzice siedzieliby mi na głowie, dogryzali moim znajomym,patrzyliby ile jemy, pijemy, co robimy... a potem komentarze przez miesiąc: boże jak wyglądał, jeny ile ona wypiła, co ty masz za znajomych?! itd :o dlatego jade do chłopaka i u niego robię swoje urodziny, przykre :o w dodatku rodzice nie wiedzą dokładnie gdzie będę, bo zabroniliby mi wszystkiego, a zaraz 19 na kark wejdzie. Mój brat się żeni, od 2 lat mi mówił, żebym została jego świadkiem no to się zgodziłam, mimo że kopie pode mną dołki jak umie. Na ślub nie dostalam zaproszenia, a gdy powiedziałam ze ja chce isc z moim facetem to mi powiedział,że ja mam juz os tow (drugiego świadka) a dla mojego faceta nie ma miejsca (ogólnie moja rodzina nie trawi go z wzajemnością), a jego dziewczyna powiedziała,że jak chce to mam go zaprosić, a przecież to nie mój ślub to co ja mam zaprasać?! :o wczoraj gadałam z siostra przez tel (nie mieszka z nami, z nia ogolnie tez nie mam dobrego kontaktu) zapytała mnie co dam bratu na ślub, powiedziałam ze ja nawet zapro nie dostałam i skoro im było żal zotówki na zaproszenie to mi bedzie zal jakiejkolwiek kasy na preznet ślubny. no i mój brat to słyszał. przemyślał i pewnie doszedl do wniosku że odwale im jakiś numer na ślubie w zemście i dzisiaj oświadczył mojej siostrze ze to ona zostanie świadkiem, a mi o tym ani słowa! moja rodzina to istne chamy :( tutaj liczy się tylko kasa i nic więcej. zero wsparcia, zrozumienia, ZERO milości, wieczne kłotnie o kase... ech :( cholernie mi smutno!

ostatnio ojciec pobil matke do nieprzytomnosci bo ta probowala go oszukac wypijajac dwa łyki nalpagi wiecej , ojciec poczul się oszukany.eh mam juz dość!

podszywacze woooon!!!! :O