Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xenka33

Jak przemówić do rozsądku, czy w ogóle

Polecane posty

Gość Xenka33

Patrze jak moja przyjaciółka chyba marnuje sobie zycie z zonatym facetem z ktorym jest juz 8 lat. Mieszkaja oczywiscie odzdzielnie, on z zona a ona sama. Rozwod ma byc w najblizszej przyszlosci, a wtedy zamieszkaja razem. To jest jego i jej w sumie juz wersja. Teraz tak, sama nie wiem czy ja od nieg oddzielac, bo przez te 8 lat maja wiele wspolnych przezyc, spraw. Czy tak mozna zyc? Ja juz sie przyzwyczailam do tego, ze oni sa razem czasami tylko pomysle o tamtej kobiecie czyli jego zonie.

Gość Xenka33
podnosze

Gość tewewewe
po pierwsze nic z tym nie zrobisz, po drugie nie twoja sprawa, po trzecie jak to trwa już 8 lat to znaczy sie, że trochę za póżno na to, żeby jej przemówić do rozumu - ma swój i widocznie jej to odpowiada.

Gość Xenka28
Idz spac :D

Gość lilifenka
a zona jego..wie o niej?

Gość centurion*
srali muchy bydzie wiosna ..

Gość Xenka33
Jego zona domysla sie jedynie. Byly sceny, ze nawet dzwonila do mojej przyjaciolki, ale przyjaciolka sie w zywe oczy wypierala, on tez, wiec co najwyzej jest skolowana. On tez jest bardzo ostrozny. Czy to odpowiada mojej przyjaciolce nie wiem, ona co jakis czas przezywa cos w rodzaju zalamania. Wtedy zrywa z nim, ale trwa to gora 2 dni. A jesli chodzi, o to, ze sie wtracam, ona chce moich rad, mojego spojrzenia.

Gość centurion*
to wyżej to moja podszywaczka - kto się znowu szyje? :D

Gość Xenka28
Zajmij sie swioim zyciem.

Gość centurion*
jem kupę :D

Gość Xenka33
Zajmuje sie swoim zyciem, ona moja przyjaciolka tez jest w moim zyciu, a ponadto, co ja mam zrobic, jak ona w tych chwilach zalamania placze mi w rekaw i chce sie wieszac, bo i tak sie zdazylo?

Gość centurion*
ale po co mi (kretynowi) czarny? ;) nie psujcie autorce tematu jakimś głupim nickiem ok?

Gość centurion*
jestem szurnięty :P

Gość wzięła żonatego to niech cierp
i

Gość Xenka33
Probuje jej tlumaczyc, ale ona go pokochała i mimo, ze jej chwilami ciezko, to nie chce tego skonczyc.

8 lat i ona nadal wierzy, że on się rozwiedzie?? Rozumiem, że nawet pozew nie jest złożony?? Sorry ale naiwna ta Twoja przyjaciółka:o obudzi się z ręką w nocniku. 8 lat koleś oszukuje 2 kobiety. Bo skoro żona nie wie to napewno facet nie ma ochoty się rozwodzić.

Gość ppppppppppppp
8 lat sie nie rozwiodl to niby teraz sie rozwiedzie??? nie rozumiem, jakim cudem twoja przyjaciolka przez tyle lat godzila sie na taki uklad. z milosci? przeciez to czysty masochizm. nie wierze w to, ze facet kiedykolwiek odejdzie od zony. przyjaciolce pozostaje albo dozywotnia rola ,,tej trzeciej" (no, moze nie dozywotnia bo facet w koncu ja oleje) albo zerwanie znajomosci. chcesz jej pomoc - watpie czy ci sie uda bo najwyrazniej kolezance z tej milosci kompletnie rozum odebralo. jesli dasz rade to mozesz w dalszym ciagu pozwalac jej wyplakiwac sie w twoj rekaw, choc mnie by chyba szlag trafil. na glupote nie ma rady.

Gość Xenka33
No własnie dokładnie, mnie juz szlag trafia, bo jak dlugo mozna zyc w takim zawieszeniu. A z drugiej strony ja nie wiem do konca co ona czuje, bo przeciez te 8 lat ich łaczy. Tez jej mowie brutalnie, ze wpedza ja w lata, a z drugiej strony moglaby byc teraz sama i nie wiem co jest lepsze.

Gość a ty kobito masz 33 lata z dur
na jestes jak but

Gość Xenka33
tak mam 33, a durna jestem dlaczego? bo chce przyjaciolce pomoc?