marika.em 0 Napisano Listopad 27, 2010 a gdzie mozna takie badanie zrobic bo nie mam pojecia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahhihihhohoh Napisano Listopad 27, 2010 marika, uwazaj, bo ja z moim misiem uprawialam milosc francuska i on mnie namowil na polyk i teraz jestem w 3-mies ciazy, wiec od palca tym bardziej moglas zajsc, bo wczesniej mogl dotknac kutska jak sikal np. i zostaly plemniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 27, 2010 a co do tych testow to rozumiem ze CZASEM moze sie zrobic ta druga kreska ale nie ciagle;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zyzukirofriborfdsa Napisano Listopad 27, 2010 kretynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w przychodni a gdzie w sklepie wiesz debilka hhaahaahahaahhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 27, 2010 powaznie mowisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 27, 2010 ale tzn u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahhihihhohoh Napisano Listopad 27, 2010 powaznie, ale w sumie juz sie ciesze z malenstwa, misio tez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to lepiej się oszukiwać i żyć Napisano Listopad 27, 2010 tam gdzie pobierają krew. W każdym punkcie analiz. Wiesz co, znikam stąd bo juz nie mam do ciebie siły :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 27, 2010 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach