Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciężka sprawa

kiedy on nie pamięta o rocznicy...

Polecane posty

dzisiaj mija nasza 3. rocznica. mieszkamy razem- od niedawna. nigdy nie celebrował jakoś takich uroczystości, ale nie jest oschłym i powściągliwym typem, a wręcz przeciwnie... jednak jest mi przykro, że nie są ważne dla niego takie chwile, jak rocznica... że nie okazuje tego w jakiś szczególny sposób tego, że mu na mnie zależy... ma 31 lat, a czasem mam wrażenie, że to dzieciak... nie wiem jak mu wytłumaczyć to, co mnie gryzie tak, żeby "trafiło"... :(

Gość Wieńczysław
my faceci mamy takie rzeczy w duupie. Jak chcesz świętować to kup tort i świętujcie.

W tym przypadku to Ty jesteś dziecinna. Dojrzali ludzie nie obchodzą takich rzeczy, po prostu cieszą się sobą nawzajem na co dzień, nie potrzebne im do tego specjalne święta.

Gość no fatkycznie to
ciężka sprawa :D :D :D

Gość ollllllo
hmm, my z mezem nie obchodzimy jakos specjalnie rocznic, urodzin, imienin... jak ktoremus sie przypomni to buzak z okazji czy piwko, a prezenty itp to bez okazji sobie robimy,po prostu nie ma to dla nas znaczenia a sie kochamy wiec to o niczym nie swiadczy zlym

:) ja akurat jestem typem, dla którego ważne są symbole :p dla niego nic nie jest ważne- żadne święta, żadne "rytuały". ale może macie racje, a ja się a dużo seriali naoglądałam :P dzięki

Gość centurion*
a dla mnie daty i tradycje mają znaczenie - są kultowe :)

Gość heh ja mam troszkę inaczej
zawsze na rocznice kupuję mu jakiś prezencik. Nie mega ale Drobisz,żeby było miło,z to jakąś fajna popielniczkę (pali:o),a to zmajstruje mu torebkę z jego ulubionymi słodyczami (uwielbia słodkości),a to kupię jego ukochany film,czy wymarzoną płytę,a on? Od lat nawet kwiatka:( Eh tacy są faceci. Urodziny czy święta zawsze obchodzimy wspólnym wypadem na zakupy i żarełko -robimy sobie klimat;)

Gość pchełka2222
Witam! Pisze do was bo mam problem z facetem:/ albo ze sobą sama nie wiem. Jestem ze swoim chłopakiem już 3 lata i ciągle mamy jakieś kryzysy, nie pamiętam kiedy było dobrze. Problemy tak naprawdę zaczęły się odkąd zamieszkaliśmy ze sobą, wyprowadziliśmy się do dużego miasta bez znajomych itd...chyba w naszym związku pojawiła się rutyna. Jestem osoba bardzo zazdrosna i zaczęłam mieć rózne wizje , podejrzenia i do dziś je mam . Nie potrafię do końca zaufać swojemu facetowi, ciągle zastanawiam się nad naszym związkiem już nie wiem co mam robić. Jedynym moim problemem jest to , że nie potrafię z nim zerwać, przez to unieszczęśliwiam go i siebie. Chociaż on wierzy że nam się ułoży albo on jest naiwny albo nie wiem. Mecze się ze swoimi myślami poradźcie co mam zrobić?

Gość pchełka2222
.... Jeśli chodzi o temat ap ropo rocznic, to wygląda na to, że jesteś osobą romantyczną:) jeśli ci tego brakuje to porostu porozmawiaj z nim o tym , nie każdy facet jest typem romantyka:). Może sama coś zorganizuj w końcu mamy równouprawnienia:p