Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona 9876432

Czuje sie podle- co ja zrobiłam???

Polecane posty

Gość narzeczona 9876432

pisalam niedawno o moim problemie. mam narzeczonego ktory pracuje w gatronomi jako kierownik sali. wszelkie swieta- sylwester , dzisiejsze andrzejki itd.. pracuje. wprawdzwie jestesmy razem ponad poltora roku, ale mi juz to przeszkadza... kolejny sylwester zapowiada sie samotnie bez niego. juz czuje ta samotnosc w ten wieczor... wiem ze moze to dziecinada ale az plakac mi sie chce jak o tym pomysle. kazdy z najblizszymi a ja.. sama. teraz wprawdzie spedzamy sporo wolnego czasu razem... ja nie pracuje narazie- ale jak tu nadrobic sylwestra ? ( w lipcu zrobic? a urodziny swoje swietowac tydzien pozniej? ) niedlugo dojdzie moja praca i wogole bedziemy sie mijac po raz kolejny chcialam o tym porozmawiac, poklocilismy sie. on sie nawet poplakal. czuje sie podle widzimy sie dopiero jutro wieczorem... jestem rozbita- z jednej strony nie chce kltni- z drugiej samotnych wieczorow... jest mi przykro i nie wiem co robic.... dobiła mnie ta kłotnia...

Gość wede
niech cie weźmie na pomoc do obieraka ;-)

Gość narzeczona 9876432
prosze o jakas rade

Gość dżoanka krupa
widzisz inne wyjście? albo się pogodzić z tym faktem albo niech zmieni pracę? nad czym lamentować?

Gość narzeczona 9876432
z praca jest ciezko,a on sam mowi, ze wszedzie w gastronomi bedzie pracowal w sylwestra... jestem zalamana, strasznie mi przykro. i nasza klotnia i faktem, ze znow bede sama...

Gość narzeczona 9876432
chyba się puszcze ze znajomym strażnikiem miejskim który ma w sylwestra wolne

Gość erhjkl/
aleś ty rozmemłane babsko kobieta bluszcz toż ten chłop zwieje od ciebie jak tylko przejrzy na oczy

Gość narzeczona 9876432
heh... :(