Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągnie łańcuch

Jest zimnoooooooooooooooooooooo

Polecane posty

Gość ciągnie łańcuch

u mnie w domu. :( Jak jest u Was? Jak jesteście ubrani? :)

Gość ona_slicznotka_ona
u mnie 18st. masakra. a jak wstalam było 12. na piecu 70, ale dom nieocieplony, nieszczelne drzwi (wynajmuje). mam 3 swetry na sobie :o

Gość kasik1212
Idz dołóż do pieca i bedzie cieplo

u mnie zimno :o boooo mam okno ucholone troszke bo przecież idzie się udusić :) Ale zaraz zamykam i znow bedzie ciepło :D bluzke z dlugim rekawem jeansy grube skapety.

Gość kasik1212
Matko dziwne ze na piecu 70 a w domu 17stopni Ja mam na piecu 35 a w domu 22 stopnie

Gość ona_slicznotka_ona
no mówie ci:0 w piecu sie pali od godziny 11. mam jedno okno szczelne. drugie jest drewniane, pizdzi przez nie jak ch**j, nie wspomne o drzwiach, które sa stare i wieje jak nie wiem co:O Pozapychałam szmatami szpary w oknach i drzwiach ale nie wiele to dało. w sumie w szoku jetstem ze z 12st wskoczylo na 18 :D Przeczekam zime i spierdalam stąd

Gość banaba
jestem w koszulce na ramiaczkach,grzeje w piecu typu stere kafle i musze przyznac ze rezygnuje z centralnego choc planowalam je zrobic a kaflok rozebrac bo szpetny

Gość ona_slicznotka_ona
moja kolezanka ma piec kaflowy.. szpetny jest ale zazdroszcze jej jak cholera, ma taaak ciepłooo

Gość No chyba nie myslalas
Ja siedze w podkoszulce i krotkich spodenkach. Mam podgrzewana podloge i bardzo cieplo jest w calym domu. Najmilej jest w lazience :)

Gość ona_slicznotka_ona
u mnie w lazience tez jest ciepło. chyba sie tam przeniose z poduszka i kołdra i bede spała w wannie :D

Gość banaba
dokladnie grzeje kaflowy i trzyma cieplo jak cholera ,ale jak pisalam niestety szpetnosci nie mozn amu odmowic,tyle ze nie jest kwadratowy a w formie kominka na trojkąt ,fajnie i przyjemnie jest jak sie uchyli drzwiczki i cieplo bije z niego ale brzydal jest;d wiec chyba jeszcze przezyje niejedna zimę

Gość ona_slicznotka_ona
ja bym zostawila ten kaflowy na twoim miejsccu jeszcze. teraz maja byc mrozne zimy. a jak ja powoli bede wygladala jak sopel to mnie przygarniesz zebym sie rozgrzała? potem znów wróce do swojej lodówki:D

Gość banaba
jasne:) moj pies sie pod nim wygrzewa to powiemy mu zeby sie przesunął ok?:) a tak serio to masa ciepla faktycznie ucieka oknami i drzwiami-uszczlnienie to podstawa

Gość mfmfmfm
u mnie gorąco, w piecu się pali mocno, grzejników nie da się dotknąć i okno mam uchylone żeby się trochę przewietrzyło. Chodzę w majtkach i koszulce na ramiączkach :) Lubię mieć ciepło w domu więc palimy od rana

Gość ona_slicznotka_ona
moge byc kolo psa, czasem biore mojego z dworu do domu jak mi bardzo zimno i sie przytulam (wielka jest to mi cieplutko). no, wiesz jak ciagnie od tych okien?? :o masakra.. ale musze jakos wytrzymac. nie bede okien wymieniac w nieswoim mieszkaniu. no ale na razie musze sie tu przemeczyc.

Gość banaba
wcale się nie dziwie ze nie chcesz inwestować w nieswoje,uszczelnij co się da i czym się da.gazetami taśma klejąca wata bandażami szmatami,na parapety pod szyby podłóż poskładane ręczniki pod drzwi tez ,pokombinuj co się da bo wiem co to za ból marznąc:( jestem zmarzluch wiec cierpię dotkliwe zimno nie raz .na szczęście mam w domu cieplutko

Gość mfmfmfm
w sumie autorko trochę dziwne że masz tak zimno. Ja mieszkalam kiedys w mieszkaniu w ktorym okna byly w oplakanym stanie, nie domukaly sie i byla wielka dziura, ciągnęło od nich jak cholera, grzejniki nie były gorące ale ciepłe i mimo to w mieszkaniu miałam cieplo. Teraz mieszkam w domku i muszę palić w piecu ale 3 razy zejdę i przyłożę to wystarczy, pali się długo i dobrze utrzymuje się ciepło

Gość ona_slicznotka_ona
kurcze ztymi reznikami to nie głupie. ide je na parapet porozkładac i dorzuce do pieca. zaraz wracam

Gość Ala-
a ja siedze prawie naga a w domu mam 27 C ciepla i jest mi tak dobrze

Gość ona_slicznotka_ona
mfmfmfmf mieszkalas w bloku, to jest inaczej.. tez mieszkalam w bloku i bardzo za tym tesknie. blok napewno byl ocieplony, ponadto sasiedzi cie grzali z boku, z gory i z dołu. mój dom jest stary, nieocieplony i pizdzi.. zebys Ty widziała moje drzwi :D kiedys wam wstawie ich zdjecie:D ale dzis nie mam aparatu bo kolezance pozyczyłam:)

Gość banaba
czasem jak jest mieszkanie srodkowe i kolo wszyscy maja cieplo i grzeja to mieszkanie tez jest cieple i jest ok ,ale gdy mieszkanie jest np rogowe i sasiedzi tez slabo ogrzewaja to juz nie jest tak cieplo:(:(:( tak po godzinie dotknij reczniki od strony okie zobaczysz jakie zimne masakra-zatrzymuja zimno wiec moze zawsze to cos da

Gość bystry jarek z Kielc
dziewczyny znajdzcie sobie faceta to bedzie was rozgrzewał do czerwoności

Gość ona_slicznotka_ona
Ala Ty juz lepiej nic nie mów! :D

to zrób fote telefonem

Gość ona_slicznotka_ona
JARKU Zapraszam, z Kielc masz do mnie blisko, mozesz mnie rozgrzac - chociaz sadze ze w tych warunkach nawet bym sie nie rozebrała z jednego swetra:D

ona_slicznotka_ona dawaj namiary to przyjadę do ciebie jak jest niedaleko :)

Gość ona_slicznotka_ona
włosy umyłam, bo na imieniny sie wybieram, ciekawe czy chora nie bede, bo w domu jak na dworze:) Jarku, zartowałam:) boje sie internetowych znajomosci! koza by sie przydała:)

dziewczyno co ty robisz w takie zimno a ty wlosy myjesz chyba nie chcesz zapalenia płuc dostac trzeba bylo u kolezanki umyc glowe i szybko szuszarka wysuszyc