Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

zakonczyłam związek i postanowiłam odzyc

Polecane posty

Ci którzy czytali mój topic, to wiedzą jak było..i jak sie zakonczył mój zwiazek;) Nie płacze, nie nie jest mi smutno, on sie nie odzywa ja też..mam to juz w poważaniu. Mam uśmiech od ucha do ucha i dobrze mi z tym nie zamierzam teraz uzalac sie nad soba. Zarz ide na spotkanie z kolezankami, do kina apotem na piwko. Założyłam proil na sympatii moze teraz tez kogoś poznam;) Żałosne czy nie;) Lamentować nie bede;)

Za bardzo się nakręcasz, jeśli rzeczywistość spotka się z realiami możesz czuć się rozczarowana.

Gość birgittaberg
ty zakonczyłas czy on??

chciałam z nim pogadac w poniedziałek na temat sensu naszego zwiazku mielismy sie spotkac..uprzedziłam go ze czka nas szcera rozmowa wiec ten nie zaproponował spotkania..tylko na gg zaczał sie pytac czy jestem z nims zcescliwa, ze sie chyba z nim mecze..ze on nie umie sie zaangazowac chyba tak jak ja..i ze to idzie w złym kierunku i wiecej sie nie odezwal..ani ja bo skoro ja chce sie spotkaca ten woli to na gg załatwiac to sory ale nie mamy juz o czym gadac..i nie mam zamiaru sie do niego odzywac;) cos jeszcze gadał o tym ze moze trzeba przemyslec..i nie wiem czy sie namyśliwuje czy juz wiecej nie odezwie..jestem zła..ale nie zamierzam teraz siedziec i zastanawiac sie czy sie odezwie czy tez nie;)

Gość birgittaberg
ty zakonczyłas czy on??

Gość birgittaberg
wiem, ze to brzmi banalnie, ale jeszcze znajdziesz odpowiedniego facet, ten nie był dla ciebie. Uszy do góry! I dobrze, ze sie nie dołujesz, tylko chcesz wychodzic itd.Tego się trzymaj

Powodzenia :) Pamietaj, nie ma co sie meczyc, stresowac, plakac (no dobra czasami przyniesie ulge-)). Duzo ryb w morzu :) Trzymaj sie i nie daj sie wkrecic w karuzele jestesmy, nie jestesmy, jestesmy, nie jestesmy....bo to najgorsze!

Gość centurion*
od muzyki piękniejsza jest tylko cisza ;)