Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szach.....

Czy mój pracodawca mnie oszukał ???????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość szach.....
Oiu Oby faktycznie tak było że poprostu przy wypłacie zapłaci mi stówkę mniej :) To że jest sympatyczny itd to ja wiem że to może oznaczać że będzie chciałkombinować ale ja słyszałem od innych ludzi że to bardzo mądry i fajny chłopak. I dziewczyny na niego lecą bo jest stały w uczuciach i w ogóle taki porządny podobno. No ale to nie ważne. Mój błąd bo powinienem odrazu o tym się z nim dogadać. W poniedziałek to załatwię ;) Dzięki Oiu że mi swój czas poświęciłaś , przynajmniej trochę jeste mspokojnijeszy i mam wiarę że jednak nie będzie źle , buźka :)

Gość szach.....
główny księgowy No i jesteś pierwszą konkretną osobą !!! Jak A to A , oby faktycznie było A :) Jak potwierdziłem że chcę zaliczkę to on zapytał ile. Myślałem że chodzi mu o to na ile się wyceniam za te 3 dni więc odpowiedziałem wymijająco coś w stylu : No nie wiem , na ile tam wyceniasz czy jakoś tak ... ale chyba nawet tej końcówki nie usłyszał. Rzucił mi stówkę i chyba zapytał jeszcze czy pasuje. Powiedziałem że ok. On jeszcze w biegu jak wychodził to rzucił hasło : To będziesz miał żeby na weekend jakąś dziewczynę gdzieś zaprosić czy coś tam i wyleciał do samochodu i jazda do klienta. No to może faktycznie tak jest bo jednak przy wypłacie to się wylicza wszystko.