Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolisa

Mąż mnie dusił!

Polecane posty

Gość bolisa

W trakcie awantury spoliczkowałam męża, z resztą od jakiegoś czasu muszę się na kimś wyżyć i pada na niego, mam zbyt nerwowy i wybuchowy charakter a on mnie dusił przez kilkadziesiąt sekund i darł się że mnie zabije. Mamy dwoje dzieci, mój mąż jest dobrym ojcem ale mężem okazał się kiepskim. Przyznaje często robie mu awantury bez powodu, ale mam nerwowy i wybuchowy charakter ale to go nie usprawiedliwia.

Gość o tej porze roku
a co ty masz na swoje usprawiedliwienie ?:)

Gość bolisa
A co mam mieć na swoje usprawiedliwienie. Jak już pisałam jestem kobietą o nerwowym charakterze, czasem muszę się wyżyć na kimś i pada na mojego męża a jego nic nie usprawiedliwia. Jest mężczyzną, jest silniejszy i wiedział że nie dam rady się bronić a ja wychodzę z założenie że kobiety nie wolno dotknąć nawet kwiatem.

Gość to gooo
zostaw

Gość kubaaaaaaaa
słuchaj kobieto nie dziwie się że zaczął Cię dusić nie wytrzymał nerwowo jakby moja laska coś takiego zrobiła jak Ty robisz mężowi to by pożałowała że się urodziła

Gość bolisa
A jak go zostawię jak nie mam pracy. Dopiero niedawno wyszłam ze swojego nałogu(jestem byłą alkoholiczką). Na tej podstawie będzie mógł mi odebrac prawa rodzicielskie do dzieci. Przy każdej awanturze wyzywa mnie od pijaczek itp.

Gość o tej porze roku
kwiatkiem nie mozna, ale doniczka mogly cie smialo przypierdolic tak zeby tobie morda zamknela sie na wieki wiekow amen :) a twoj charakter cie nie usprawiedliwia. Lecz sie kobieto ,od tego sa specjalisci :D

Gość kubaaaaaaaa
i Ty masz dzieci

Gość bolisa
To co? Wam się wydaje że można stosować przemoc fizyczną lub psychiczną wobec kobiet. Żadna przemoc wobec kobiety nie jest dopuszczalna. Tym bardziej że dałam mu w twarz bo miałam powód, zwyzywał mnie więc go strzeliłam w twarz. To był tylko policzek, on natomiast by mnie za to zabił.

Gość narzeczona 9876432
jego to nie usprawiedliwia, ale pamietaj ze to Ty wszczynasz wiekszosc awantur. Musisz nad soba panowac. Twojego Meza nerwy tez maja swoje granice.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja sie Twojemu mezowi nie dziwie, nikt by tego nie wytrzymał, wyzywaj sie w inny sposób a nie na mężu paskudna babo

Gość kubaaaaaaaa
JA PIERDOLLE patologia

Gość bolisa
Mężczyzna jest od tego by kobiete uspokoić, przytulić a nawet ustąpić wtedy gdy kobieta nie ma racji. Ja nie potrafię zapanować nad sobą bo mam teraz bardzo kiepski okres w swoim życiu, a on nie potrafi tego zrozumieć. Pod czas kłótni powiedziałam mu że nie jestem ani jego matką ani ojcem by odnosił się do mnie w ten sposób.

Gość ja bym ci dala w pysk
I zeby nie bylo ze chlop chlopa broni mowie ci to jako kobieta.

Gość Magda6593565
o ile to nie prowokacja ... piękne dzieciństwo zafundowaliście swoim dzieciom:O nie jesteście godni być dla nich rodzicami i nie zasłużyliście na tytuł Mamy i Taty... żal wszystkich dzieci, które muszą dorastać w patologicznych warunkach...

Gość trzeba bylo go nie prowokowac
i siedziec cicho glupia szmato.

Gość powiedz mu żeby cię dusił
podczas stosunku, będziesz miała megaorgazm....

Gość o zallll
To mąz tez moze miec wybuchowy charakter i czasem chce komus wpierdolic i pada na Ciebie, przeciez Tobie wolno - jemu tez ;)

Gość tez sie nad tym zastanawialam
bym cie sprala na jego miejscu psychopatko

Gość Prrrrrrrrrrrr....
ależ śmieszna jesteś, naprawdę!!:) Tobie wolno go poniżać i drzeć się na niego, napier... kiedy przyjdzie taka ochota, bo jesteś kobietą, tak?? i nerwowa jesteś... to idź do specjalisty od "nerw";) i nie dziw się, e chłopina w końcu nie wytrzymał i złapał za gardziel... oczywiście kobiety nie można kwiatem nawet.... lepiej czasami doniczka od razu!!:P:P:P

Patologia . Nie wyobrazam sobie uderzyc mojego faceta no i nie wyobrazam sobie ze moglby mnie szarpac czy DUSIC ! Macie dzieci, zastanowcie sie jaki im zgotujecie los . Chcialabys zeby byly swiadkiem takiej awantury ?

Gość szkoda że w czasie
niedokonanym

Gość na twoim miejscu
brałabym dzieciaki i uciekała gdzie pieprz rośnie. Nie wiesz czy następnym razem naprawdę Cię nie udusi, swoją drogą nie potrzebnie na niego krzyczałaś, ale tak czy owak on zachował się jeszcze gorzej bo mógłby Ci zrobić krzywdę.